Vertica EON MOD підтримує NetApp StorageGRID

Головна Новини Vertica EON MOD підтримує NetApp StorageGRID
19.11.2021

Vertica використовуватиме NetApp StorageGRID для надання хмарної аналітики в локальних середовищах.

Компанія Vertica оголосила про нову інтеграцію з NetApp StorageGRID для надання переваг хмарної аналітики у локальні середовища. Ця комбінована аналітична пропозиція дозволяє організаціям, керованим даними, гнучко масштабувати ємність і продуктивність у міру зростання обсягів даних, таким чином, аналітика та машинне навчання стають стратегічним бізнес-драйвером — і все це в їхніх корпоративних центрах обробки даних.

Vertica з NetApp StorageGRID дозволяє організаціям вільно впроваджувати хмарні інновації для аналітики, де б не знаходилися їхні дані, не беручи на себе ризики, витрати та складності міграції у хмару. Крім того, надаючи клієнтам гнучкість розгортання об'єктної системи зберігання даних у вигляді рішення на основі пристроїв або в програмно-визначеній моделі, Vertica з NetApp StorageGRID надає компаніям узгоджену платформу для високопродуктивної аналітики та машинного навчання в масштабі підприємства.

Комбінована пропозиція забезпечує високопродуктивну аналітику та машинне навчання з об'єктною системою зберігання корпоративного рівня, що дозволяє організаціям:

  • Підготуйтеся до майбутнього масштабування - еластичне масштабування ємності та продуктивності аналітичної платформи зі зростанням бази даних з терабайт до петабайт за допомогою архітектури горизонтального масштабування NetApp StorageGRID.
  • Покладіться на поділ обчислювальних ресурсів та сховища – ізолюйте робочі навантаження на основі конкретних потреб відділу та варіантів використання, не конкуруючи за ресурси за допомогою Vertica Unified Analytics Platform. Поділ обчислювальної архітектури та архітектури зберігання Vertica в режимі Eon дозволяє адміністраторам використовувати NetApp StorageGRID як основний репозиторій сховища даних або як озеро даних.
  • Оптимізація життєвого циклу даних – Тонка настройка доступності, продуктивності, локалізації, зберігання, захисту та витрат на зберігання даних за допомогою політик, керованих метаданими NetApp StorageGRID, та динамічно налаштовуйте ці параметри у міру підвищення цінності даних для бізнесу.
  • Виконуйте запити у 10-25 разів швидше, ніж звичайні бази даних – Vertica з NetApp StorageGRID має швидку багатосайтову архітектуру «активний-активний» без шкоди для довговічності.
  • Спрощення параметрів баз даних — клієнти можуть насолоджуватися покращеним відновленням вузлів, чудовим балансуванням робочого навантаження і швидшим виділенням обчислювальних ресурсів.

Детальніше - за посиланням

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів