Який з терморегуляторів DEVIreg відповідає вашим потребам?

Головна Новини Який з терморегуляторів DEVIreg відповідає вашим потребам?
24.05.2022

Спробуйте комбінацію точного керування і елегантного дизайну, обравши одну з трьох моделей терморегуляторів – Opti, Touch або Smart.

DEVIreg Opti

Електронний терморегулятор DEVIreg Opti поєднує функцію точного керування з елегантним дизайном. Він одразу готовий до роботи завдяки попереднім заводським налаштуванням. Функція визначення відкритого вікна і низьке власне споживання енергії в режимі очікування – це максимальний комфорт з мінімальними фінансовими витратами.

DEVIreg Touch

DEVIreg Touch – багатофункціональний програмований електронний терморегулятор з інтелектуальним таймером і сенсорним дисплеєм. Сумісний з датчиками температури і рамками різних виробників, можливість заміни регулятора без заміни старої рамки. Дуже простий з інтуїтивно зрозумілим меню налаштувань.

DEVIreg Smart

За допомогою DEVIreg Smart можна легко здійснювати керування роботою системи опалення дистанційно, зі смартфона/планшета через додаток DEVIsmart App. Для реалізації всіх функцій терморегулятора потрібне підключення до Інтернет через Wi-Fi точку доступу.

Завантажити посібник з вибору терморегуляторів DEVIreg (pdf)

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів