Іграшки-антистрес для підлітків і дорослих

Головна Новини Іграшки-антистрес для підлітків і дорослих
19.07.2022

Продовжуємо тему щодо зняття психологічної напруги та виходу зі стресового стану. Адже підтримка психологічного здоров'я є наразі дуже актуальним питання як для малечі, так і для дорослих. Впоратися з негативними переживаннями можна різними способами, з-поміж яких є різноманітні іграшки-антистрес.

Що це таке?

Іграшки-антистрес – це вироби-антидепресанти, що мають унікальні здібності знімати втому, напругу та переключати увагу користувача з подразника на іншу дію. Останнім часом популярність цих спеціальних іграшок різко зросла.

Виробники такого типу товарів приділяють особливу увагу не тільки матеріалу, з якого виготовляють антистресові іграшки, але й їхньому зовнішньому вигляду, здатному покращити настрій після важкого дня.

Наразі існують різні види таких іграшок, але вони мають одну спільну рису – крім антистресової функції, усі вони сприяють розвитку дрібної моторики.

Пропонуємо розглянути добірку цікавих іграшок-антистрес, доступних для відвантаження зі складу ERC.

 Слайм

Слайм – це різновид іграшки-антистрес. Вона схожа на «лизуна», є в’язкою напіврідкою консистенцією, яку приємно м’яти в руках. Слайм може бути як рідким і нагадувати кольоровий слиз, так і більш щільним із додаванням різних дрібних деталей, наприклад, блискіток або намистин.

Зберігати слайм потрібно тільки в спеціальних баночках, тому що його липка консистенція вбирає дрібні часточки пилу та бруду, засихає в разі тривалого контакту з повітрям і її важко видалити з будь-якого виду тканини.

Sponge Bob Ігрова фігурка-сюрприз Slime Cube
Код товару:
EU690200

Розумний пластилін

Розумний пластилін – це унікальна «жмакалка» для рук, що може бути одночасно еластичною, твердою, рідкою та рватися. Варто взяти його в руки, як він починає змінювати свої властивості. Пластилін може розтягуватися, рватися, підстрибувати і, найцікавіше, – змінювати колір під впливом температури. Достатньо пом’яти його в руках, і пластилін почне змінювати колір із синього на фіолетовий. Усі ці зміни можливі завдяки тому, що «жмакалку» для рук виготовлено з особливого пластичного пружного полімеру. Дітям – для науки та творчості. Дорослим – засіб проти стресу.

PAULINDA Розумний пластилін Thinking Clay Magical 30 г (синій)
Код товару:
PL-171005-TCMC-01

PAULINDA Розумний пластилін Thinking Clay, змінює колір, 30 г (жовтий/зелений)
Код товару:
PL-170705-TCTR-02

PAULINDA Розумний пластилін Thinking Clay, світиться у темряві, 30 г (жовтий)
Код товару:
PL-170405-TCG-01

PAULINDA Розумний пластилін Thinking Clay з УФ-ліхтариком, 30 г (фіолетовий)
Код товару:
PL-170805-TCUV-02

Сквіш

Сквіш – м’яка іграшка різних форм і кольорів. Її особливістю є те, що після натискання або зминання сквіш завжди повертається до початкової форми. Є моделі як для дітей, так і для дорослих.

Sponge Bob Ігрова фігурка-сквіш Squeazies Squidward
Код товару:
EU690304

Sponge Bob Ігрова фігурка-сквіш Balls, закрите паковання 
Код товару:
EU690100

Головоломки

Головоломки – ще один вид іграшок-антистрес, що бувають електронними, магнітними та на логіку. Вони є своєрідним «тренажером» для мозку. Гра з головоломками сприяє розвитку інтелекту та підвищенню рівня IQ, вчить вмінню концентрувати увагу, розвиває дрібну моторику рук і логічне мислення.

Same Toy Головоломка-тренажер IQ Ball Cube
Код товару:
2574Ut

Товари для фокусів

Товари для фокусів – дивовижні іграшки, що привертають увагу і дітей, і дорослих. Це чудовий спосіб пофантазувати та весело провести дозвілля. Дивовижне інтерактивне джерело чарівного руху створює захопливе видовище та покращує настрій навіть у найскрутнішій ситуації.

Fun Promotion Диво-стік
Код товару:
FUN-HSMAX-36CDU-UK

Fun Promotion Магічні кільця
Код товару:
FUN-STNT-24BB-UK

Fun Promotion Світлячки-фокусники Bright Bugz
Код товару:
FUN-BBVL-48CDU-UK

Fun Promotion Райдужна мотузка-головоломка
Код товару:
FUN-ZRR-48CDU-UK

Товари з публікації
код товару: 2574Ut
239 грн*
є в наявності
IQ Ball Cube - іграшка-головоломка у вигляді пластикового м’ячика із 11 меншими за розміром різнокольоровими кульками всередині і 12 отворами, 11 з яких позначено кольором, що відповідає меншим кулькам. Завдання головоломки – розташувати кожну маленьку кульку у місці, що відповідає за кольором. За принципом гра нагадує «п’ятнашки», адже є вільний отвір, завдяки якому і можна переміщувати інші кульки всередині м’ячика. IQ Ball Cube зручно тримати і в одній руці, діаметр 8 см.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів