Портативний іонізатор Panasonic: на варті чистоти повітря

Головна Новини Портативний іонізатор Panasonic: на варті чистоти повітря
23.11.2022

Відтепер насолоджуватись чистим повітрям навколо себе стало ще легше, з новим кліматичним комплексом F-GPT01RKF від Panasonic. Цей іонізатор з генератором часток Nanoe X ефективно та надійно захищає будинок чи квартиру від різних повітряних забруднення: вірусів, алергенів, пилу, бактерій та неприємних запахів.

Прилад конденсує вологу, що у атмосфері і пропускає крізь нього високовольтний електричний розряд.

Головні особливості:

  • Унікальна технологія Panasonic – nanoe X.
  • Пригнічує віруси та бактерії.
  • Усуває запахи.
  • Зволожує шкіру та волосся.
  • Портативний та легкий.

Пригнічує віруси та бактерії

Генератор частинок nanoeX F-GPT01RKF пригнічує 99.9% вірусів (H1N1 та H5N1) за 2 години та 99.9% бактерій (E.Coli 0157, MRSA) за 1 годину.

Усунення неприємних запахів

Генератор частинок nanoe X F-GPT01RKF здатний зменшити інтенсивність запаху сигаретного диму до ледь помітного всього за годину.

Зволожує шкіру та волосся

За своєю слабокислотною природою частинки nanoe Х близькі до людської шкіри та волосся. У поєднанні із секретом шкірних залоз (себумом) вони утворюють захисне покриття на шкірі, покращуючи кератинову текстуру. Завдяки технології nanoe X шкіра стає більш зволоженою, а волосся гладкішим.

Компактний та зручний

За своєю формою генератор частинок nanoe X F-GPT01RKF нагадує стаканчик для кави. Він ідеально вписується в навколишній простір, не займаючи багато місця. Маса цього компактного пристрою не перевищує 400 г, тому його легко носити із собою.

Легке керування

Чисте повітря одним дотиком. Для увімкнення генератора nanoe X просто натисніть кнопку на кришці.

Зручне підключення

Генератор частинок nanoeX можна зручно використовувати з портами заряджання USB, ноутбуками, комп’ютерами та зовнішніми акумуляторами.

Унікальна технологія Panasonic – nanoe Х

nanoe Х - дрібні (5-20 нм) слабокислотні частинки води, що володіють здатністю до реакції й електричним зарядом. Пристрій з технологією nanoe X генерує гідроксильні ОН-радикали в оболонці з води, які ефективно пригнічують віруси, бактерії, запахи та алергени. Ефективність  нейтралізації вірусів та бактерій залежить від кількості OH-радикалів. Чим більше OH-радикалів, тим ефективніше пригнічуються віруси. Пристрій генерує 4.8 трлн частинок nanoe X в секунду.

Принцип дії частинок nanoe X

Частинки nanoe X захоплюють вірус. OH-радикали забирають у вірусу водень (H), в результаті чого радикал перетворюється на воду, а вірус дезактивується.

Товари з публікації
код товару: F-GPT01RKF
немає в наявності
F-GPT01RKF - кліматичний комплекс від японського виробника Panasonic, який ефективно та надійно захищає будинок чи квартиру від різних повітряних забруднення: вірусів, алергенів, пилу, бактерій та неприємних запахів. Прилад конденсує вологу, що у атмосфері і пропускає крізь нього високовольтний електричний розряд.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів