Xtrfy та CHERRY: важливі зміни на глобальному ринку ігрової периферії.

Головна Новини Xtrfy та CHERRY: важливі зміни на глобальному ринку ігрової периферії.
20.12.2022

Два найвідоміші бренди в ігровій індустрії об’єднують зусилля: Xtrfy стає частиною CHERRY.

Шведський бренд ігрової периферії Xtrfy, офіційним дистрибʼютором якого в Україні є ERC Distribution, стає частиною німецького виробника CHERRY.

CHERRY – глобальний виробник якісних механічних перемикачів для клавіатур і комп’ютерної периферії уклав угоду з придбання Xtrfy – шведського виробника ігрової периферії, що відомий у всьому світі своїми інноваційними мишами, клавіатурами, гарнітурами та аксесуарами, які створюються в тісній співпраці й з урахуванням досвіду та міркувань чемпіонів кіберспорту.

Інтеграція в ігровий бізнес CHERRY дасть змогу Xtrfy вивести розроблення продуктів, виробництво та бізнес загалом на новий рівень й продовжити зміцнювати позиції на ринку ігрових пристроїв.

Менеджерами брендів будуть залишатися ті ж технічні та операційні директори, які забезпечили компаніям швидкий глобальний розвиток.

Завдяки такій співпраці CHERRY та Xtrfy планують ще швидше крокувати в майбутнє інновацій та трансформування ринку кіберспортивної індустрії.

ERC Distribution щиро вітає вендора з глобальною бізнес-інтеграцією та очікує на новітні розробки, які зможемо продемонструвати на ринку України найближчим часом.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів