Дайджест актуальних новин ERC. Інструменти та товари для комфортного життя

Головна Новини Дайджест актуальних новин ERC. Інструменти та товари для комфортного життя
21.01.2023

Пропонуємо вашій увазі дайджест актуальних новин ERC: інструменти та товари для комфортного життя.

Новинки 2Е: хімічний обігрів

Поповнення у новій категорії – хімічний обігрів.

Хімічні грілки для рук, ніг та тіла від бренду 2E. Нагальний засіб для зігріву у морозну погоду. Новинки вже доступні для відвантажень!

Докладніше

Газ як альтернатива у вирішенні поточних проблем. Нове в асортименті ERC: портативні газові пальники та балони-картриджі EL GAZ

Війна вимушує застосовувати альтернативні рішення, коли немає можливості використовувати електричні побутові чи інші пристрої, а готувати їжу, гріти воду, здобувати тепло та світло треба щодня, незважаючи на віялове чи аварійне припинення електроживлення або цілковиту його відсутність, наприклад, на фронтових територіях.

Докладніше

Всесвітньо відомі композитні газові балони Hexagon Ragasco

Композитні газові балони Hexagon Ragasco мають всесвітнє визнання як безпечні та зручні. За наших умов буття це ще й актуальна альтернатива при відсутності електропостачання! Композитні газові балони норвезького виробника Hexagon Ragasco, лідера галузі у світі, призначені як для побутового, так і для промислового застосування. Вже доступні у партнерів ERC для продажу три моделі балонів!

Докладніше

Електричні теплові гармати 2E

Із настанням холодів працювати в гаражах або майстернях досить некомфортно. Обігріти такі приміщення можна, використовуючи теплові гармати. Ці пристрої мають високу тепловіддачу і є достатньо ощадливими.

Докладніше

Акція "GRAPHITE! Комплектом краще!"

Період проведення акції: від 17.01.2023 до 31.01.2023

Встигніть взяти участь у акції «GRAPHITE! Комплектом краще!». Адже купуючи автономну теплову газову гармату Graphite 58GE100 до кінця січня, ви отримуєте акумулятор GRAPHITE Energy+ та зарядний пристрій GRAPHITE у подарунок.

Докладніше

Нове надходження: металеві каністри для палива 2E

Каністри представлені двох типів: вертикальні (10 та 20 літрів) та горизонтальні (5, 10 та 20 літрів)

Також доступна автомобільна лійка 2E-JCMS33 (20х330 мм, метал, пластик, 0.25 кг), яка дозволить значно полегшити процес переливання палива.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів