Ребрендинг водонагрівачів Gorenje. Водонагрівачі TIKI: нове втілення перевіреної якості

Головна Новини Ребрендинг водонагрівачів Gorenje. Водонагрівачі TIKI: нове втілення перевіреної якості
10.03.2023

Упродовж 70-ти років компанія TIKI створює екологічні та енергоефективні рішення для опалювання житлових, комерційних та виробничих приміщень. Із них понад 40 років завод TIKI Group виробляє водонагрівачі під брендом Gorenje, а у 2023 році поступово виводить на ринок України бойлери власної торговельної марки TIKI, зберігаючи традиції бездоганної якості, екологічності та енергоефективності.

Переваги водонагрівачів TIKI

  • Енергоефективність. Інтелектуальна функція EcoSmart аналізує звички користувача протягом 7 днів й адаптує роботу водонагрівача, завдяки чому можна зекономити до 25 % енергії.
  • EcoCare. Водонагрівачі на 100 % виготовлені з перероблених матеріалів, є екологічно чистими, не містять шкідливих для людини речовин.
  • Європейська якість. Для створення пристроїв використано компоненти відомих європейських виробників, що є запорукою надійної роботи й тривалого терміну експлуатації.
  • Подвійний захист від корозії. Водонагрівачі TIKI можуть похвалитися сучасною, чистою емаллю та великим магнієвим анодом.

TIKI пропонує три високотехнологічні рішення:

  • Захист від легіонели. Якщо температура води в нагрівачі не досягає 65 °C протягом двох тижнів поспіль, то водонагрівач автоматично увімкнеться й нагріє воду до температури, необхідної для дезінфекції, у такий спосіб запобігаючи появі бактерій.
  • Захист від перегрівання. Ця функція унеможливлює підвищення температури у водонагрівачі понад 90 °C. Водонагрівач вимкнеться й «попередить» користувача про надмірне збільшення температури води – відображатиметься код помилки.
  • Захист від сухого запуску. Функція блокує увімкнення незаповненого водонагрівача, унеможливлюючи перегрівання та виникнення несправностей.

Продукція TIKI вже доступна до замовлення!

Про компанію TIKI​​​

TIKI розпочала виробництво в Словенії в 1951 році, а з 1978 року увійшла до складу Gorenje Group. Протягом кількох років, починаючи з 2006-го, відбувався процес перенесення виробництва до Сербії.

Із 2019 року TIKI Group входить до складу глобальної шведської корпорації NIBE Industrier і складається з компаній Tiki HVAC d.o.o., розташованій у місті Веленє, Словенія, та заводу Tiki у місті Стара Пазова, Сербія.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів