Компанія Cypress Technology - новий вендор ERC

Головна Новини Компанія Cypress Technology - новий вендор ERC
04.04.2023

Компанія Cypress Technology, що заснована в 1989 році, спеціалізується на розробці і виробництві комутаційного та перетворювального обладнання і впродовж тривалого часу перебуває в авангарді ProAV.

Членство в альянсах HDBaseT, SDVoE, численні сертифікати відповідності передовим галузевим стандартам, зокрема ISO 9001/14001, підтверджують високий рівень фахової компетентності виробника.

Комутатори, масштабатори, сплітери, подовжувачі HDMI over HDBaseT і HDMI over Ethernet, KVM-пристрої, генератори тестових сигналів, перетворювачі форматів – лише основні категорії товарів бренда Cypress. Здебільшого пристрій одного типу виготовляють у кількох варіаціях, щоби врахувати особливості конкретного застосування і водночас не перевантажити зайвим.

В основі пристроїв бренда – кращі практики розробок, помножені на досвід. Також компанія понад 20 років створює продукцію для багатьох всесвітньо відомих лідерів галузі як OEM-виробник. Саме завдяки цьому, а також гнучкій ціновій політиці, техніка тайванського бренда добре відома серед професіоналів ProAV ринку далеко за межами азіатського регіону.

Перша поставка пристроїв Cypress вже доступна до відвантаження!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів