Свідома позиція!

Головна Новини Свідома позиція!
26.04.2023

Група компаній ERC з 2014 року допомагає в боротьбі за становлення нації, за відродження культури та історії країни без імперського впливу, за цілісність її території, за верховенство права, за свободу й волю! В часи Майдану, в часи коронавірусу, під час війни ми допомагаємо і робимо це потужно і масштабно там, де бачимо потребу та вважаємо за потрібне.

Робимо так свою справу не задля публічного визнання, не для отримання відзнак, нагород, преференцій чи місць у рейтингах. Робимо за покликом честі та совісті. Якою величезною та значущою допомога б не була або нам, чи кому іншому такою би не здавалась, вважаємо недоречним вихвалятись нею чи мірятись нею з іншими. Ціна витрат на подібне не має виміру,  розміру чи межі.   

Серед нас, наших знайомих та рідних, та й взагалі в країні  є численні випадки, коли людина віддає все, що має, всі ті тисячі чи більше Гривень, що заробляла роками. Хіба можна порівнювати сотні мільйонів чи мільярди гривень допомоги бізнесу, нашої компанії, інших компаній, груп, корпорацій з такими внесками людей?  Серед колективу  ERC у лавах ЗСУ чимало колег. Нажаль, є болючі втрати. Є ті, хто загинув, є поранені. ERC не припиняє фінансову допомогу всім їм та їх родинам.  Хіба можна щось вимірювати чи порівнювати з вартістю життя загиблих та здоров’ям поранених, з долями родин, які зараз втрачають майбутнє, які зберігають віру та надію. 

Так, допомога від ERC набула нової потужної хвилі з першого дня війни. Це триває досі.  Допомога ЗСУ та силам, які стоять на захисті інтересів народу та держави має найбільше значення, посеред цього гуманітарні дії також суттєві. 

ERC допомагає перш за все технологічними товарами та рішеннями з галузі електроніки, проте поруч з цим задіяний весь наявний асортимент товарів. Потужні та спеціалізовані дрони, особливе тепловізійне оптичне обладнання до них, додаткові антени, звичайні та захищені ноутбуки, смартфони, планшети, комп‘ютери, системи генерації та збереження електроенергії, системи виведення зображення, друку, тактична амуніція, інструменти, вибухобезпечні композитні газові балони, побутові прилади, засоби хімічного зігрівання – це все ядро адресної допомоги, яка не обмежується таким переліком. 

Ми вирішили, що допомога від нас до сил захисту країни має надаватись адресно та верифіковано, переважно без посередників, без волонтерів, які і без цього мають величезне навантаження та особливу роль. Це не питання довіри, це питання ефективності, точності у підборі відповідних рішень та швидкості.  В перші місяці війни не було часу опікуватись отриманням документів на підтвердження про надану допомогу. Таке ,часом, трапляється і зараз. Ми не збираємо нагород, відзнак й подяк. Проте подяки та відзнаки різного типу стікаються до нас у вигляді почесних документів, у вигляді різного типу жахливих, проте вже безпечних згадок про війну з полю бою.  Такого кшталту артефактів зібралась чимала кількість. Через це вирішено створити закриту виставку на території офісу ERC для наших співробітників та бізнес-партнерів.  Робимо це не для вихваляння, не задля демонстрації обсягів допомоги, а для пам’яті й з повагою до тих, хто, можливо, й завдяки нашій допомозі та допомозі інших бізнесменів України, наближає такими діями та вчинками час перемоги! 

Тож, не дивуйтесь, коли бачите згадку про нашу компанію наприклад у рейтингах ТОП-найкращих роботодавців України чи серед найбільших платників податків України, проте не бачите у рейтингах допомоги Збройним Силам України чи рейтингах іншої допомоги. Не брати участь у таких (для нас) сумнівних рейтингах-змаганнях це  свідома позиція. Робити справу віддано та з честю – системно, міцно допомагати ЗСУ,  платити податки державі, виплачувати офіційну зарплату співробітникам – теж свідома позиція!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів