Винахідники кухонної витяжки Faber

Головна Новини Винахідники кухонної витяжки Faber
05.07.2023

І знову в ERC поповнення. Наразі – виробами відомого італійського бренда Faber, який виготовляє кухонні витяжки та варильні поверхні, які вражають різноманітністю, стилем і формами.

Історія кухонних витяжок Faber розпочалася давно в маленькій майстерні та є прикладом неймовірних досягнень і зростання. Абрамо Галассі є засновником бренда та першим розробником, що запатентував витяжні ковпаки.

Понад 65 років кропіткої роботи принесли Faber унікальний досвід і неперевершений успіх. Кожна нова модель – це черговий крок до досконалості, який дає нове бачення та розуміння. Докладаючи всіх зусиль, Faber постійно прагне до покращення якості, дизайну, функціональності та впроваджує інновації, які дають ковток свіжого повітря оселі.

Виробничі майданчики Faber розташовані у 8 країнах на трьох континентах. Завдяки прихильності, завзятості, пристрасті та динамізму Faber є одним зі світових лідерів із виробництва кухонних витяжок, а в Італії це компанія № 1, адже кожна друга витяжка – Faber.

Ексклюзивний дизайн, вишуканий смак, природна елегантність, справжня гармонія та функціональність вимагають постійного пошуку, що знаходить остаточне вираження в лімітованих випусках витяжок Faber, здобуваючи прихильність численних покупців.

Перше постачання Faber вже доступне до замовлень!

Faber Sound Pro Blower - YouTube

Faber Air Hub - A Technology that breathes - Benefits video - YouTube

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів