Дайджест ERC від 17 липня 2023. Системна Інтеграція

Головна Новини Дайджест ERC від 17 липня 2023. Системна Інтеграція
19.07.2023

У разі виникнення питань - звертайтеся на marketing@erc.ua

Вебінар Eaton "Офіційний запуск нових ДБЖ Eaton 5E Gen2 (друге покоління)

Дата: 20 липня

Час: 14:00 - 15:00

Запрошуємо відвідати вебінар, на якому будуть презентовані ДБЖ 5Е Gen2 другого покоління. Це перша офіційна презентація оновленого продукту в Україні.

Ми розповімо про особливості нового покоління у порівнянні з попередніми моделями, а також відповімо на всі ваші запитання. 

Реєстрація

Вебінар "Cisco Switches Updates"

  • Дата: 21 липня 
  • Час: 15:00 – 16:00

Аудиторія: sales, pre-sales, technical specialists 

Поговоримо про: загальний огляд модельного ряду, важливі зміни та нововведення, ліцензування 

Спікер: Петро Ладановський, ERC

При реєстрації просимо зазначати робочий еmail, повне ім’я та прізвище. Це дозволить правильно вас ідентифікувати

Реєстрація

Вебінар Commvault Чи призводить Hybrid Cloud Data Protection до ризиків у вашому бізнесі?

  • Дата: 26 липня 2023 року
  • Час: 20:00

Щоб отримати відповідь на актуальне питання сьогодення, чи призводить Hybrid Cloud Data Protection до ризиків у вашому бізнесі, запрошуємо відвідати вебінар Commvault, на якому буде представлений останній звіт ESG «Аналіз економічних переваг захисту даних за допомогою Commvault у Microsoft Azure».

Протягом вебінару можна буде дізнатися про зниження витрат, зменшення ризиків та підвищення гнучкості підприємств, які використовують Metallic в Azure. Експерти Commvault розкажуть про свої результати досліджень та поділяться ідеями, отриманими від клієнтів Commvault в Azure. 

Реєстрація

Відновлюємо постачання коробкових версій операційних систем та офісних продуктів Microsoft

Нагадуємо про відновлення постачання коробкових версій операційних систем та офісних продуктів Microsoft (FPP - Full Package Product).

Коробкові версії продуктів мають багато переваг, якими ми б хотіли з вами поділитися. Кожна коробка –  це приємне роздрібне пакування, а також носій USB з пакетом інсталяцій для операційних систем. Це спрощує процес встановлення та дозволяє швидко почати використовувати продукти Microsoft.

Найбільшою перевагою коробкових версій є те, що вони поставляються з повною неіменною ліцензією, яка не прив'язана до конкретного обладнання. Це означає, що  можна використовувати ці продукти на будь-якому підходящому пристрої без обмежень строку використання.

Докладніше про постачання коробкових версій

Акційна пропозиція Microsoft. Обирай бажаний подарунок за кожну Windows 11!

Маємо особливу пропозиція для кожного збирача ПК. Купуйте Microsoft Windows OEM та отримайте бали для бажаних подарунків!

Період проведення: 03 липня – 30 вересня 2023 року

За кожну покупку акційного продукту, зроблену протягом періоду дії акційної пропозиції, учасникам будуть нараховуватися OEM-бали, які можна буде накопичити та змінити на універсальні електронні сертифікати ONECARD дійсні в широкій мережі магазинів, супермаркетів, заправних станціях або благодійних фондах.

Докладніше про акційну пропозицію

Програма підтримки українських комерційних замовників від Microsoft під час війни

Запрошуємо взяти участь в програмі підтримки українських компаній та отримати можливість безкоштовно користуватися хмарними рішеннями Microsoft.

Програма підтримки поширюється на канали постачання продуктів Microsoft CSP (Cloud Solution Provider) та Microsoft OVS (Open Value Subscription).

Хмарні рішення Microsoft надають безліч переваг, включаючи зручний доступ до потужних інструментів, покращену продуктивність, надійну безпеку даних та багато іншого, що допоможе в розвитку бізнесу.

Детальніше про програму підтримки

Оновлені пропозиції на Parallels Desktop для Mac

Маємо новини щодо оновлення цін на продукти Parallels та хотіли б надати додаткову інформацію про їх функціонал та переваги.

Parallels - це сучасний інструмент віртуалізації, який дозволяє користувачам ефективно використовувати різні операційні системи на одному комп'ютері та легко перемикатися між ними, без необхідності перезавантаження комп'ютера.

Завдяки Parallels, можна встановлювати на комп'ютері Mac операційну систему Windows і працювати з нею у своєму звичному вікні інтерфейсу, перемикаючись між різними ОС просто одним рухом мишки.

Детальніше про ціни та продукти Parallels

Акційна пропозиція Microsoft Office ATTACH

Пропонуємо неймовірну можливість заробити і вивести на сучасний рівень продукт чи сервіс для замовників та користувачів, отримуючи за це додаткові бонуси.

Що треба зробити: продати пристрої (ПК або ноутбуки) з передвстановленою на них виробником ОС Windows Pro та додатково електронний ключ чи коробкову версію програмного продукту Microsoft Office.

За продаж не менш 5-ти таких комплектів (пристрій з Windows Pro + Office) буде нараховано 10/15 у.о. (за курсом в грн.) за кожний комплект, отже можна заробити не менше 50/75 у.о.

Період акції: 01.07.2023 – 30.09.2023

Докладніше про умови акції

Акційна пропозиція ​Microsoft Office Volume ESD and FPP

Запрошуємо взяти участь в акційній пропозиції та отримати за це бонуси!

Умови: продавайте від 10 і до 200 програмних продуктів Microsoft Office Home & Business 2021 (коробкова версія FPP / електронний ключ ESD), Office Professional 2021 (електронний ключ ESD) або Microsoft 365 Business Standard (електронний ключ ESD) та за кожен «офіс» збільшуйте прибуток у вигляді бонусу 7 у. о. (за курсом у грн).

Період акції: 01.07.2023 – 30.09.2023

Докладніше про умови акції

Календар тренінгів Oracle на липень 2023 року

Запрошуємо долучитися до серії навчальних тренінгів від Oracle, які відбудуться протягом липня 2023 року.

Під час воркшопів матимете можливість ознайомитися з різноманітними аспектами роботи продуктів Oracle, включаючи бази даних, хмарні рішення, аналітику даних та багато іншого.

Незалежно від вашого досвіду роботи з Oracle, тренінги є гарною нагодою ознайомитися з технологіями та рішеннями Oracle, а також отримати цінні знання від визнаних експертів галузі.

Календар тренінгів Oracle на липень 2023 року | ERC Ukraine

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів