EA SPORTS FC 24: шанс стати частиною футбольної історії

Головна Новини EA SPORTS FC 24: шанс стати частиною футбольної історії
21.07.2023

Спекотні новини безпосередньо з віртуального футбольного світу! EA SPORTS FC 24 готова підкорити геймерську арену. Нова частина легендарного серіалу футбольних симуляторів наразі тут, й обіцяє бути справжнім проривом.

Неперевершений реалізм у кожному матчі

EA SPORTS FC 24 – це сполучення реалізму, інновацій та емоцій. Команда розробників зробила величезний крок уперед, щоби запропонувати дійсно неперевершений рівень геймплею, що забезпечують неперевершений реалізм у кожному матчі: HyperMotionV, PlayStyles з оптимізацією від OPTA й революційним рушієм Frostbite, а також новими налаштуваннями графіки, які дають змогу демонструвати яскраві оптимізовані візуальні ефекти на ПК. Тепер кожний матч буде повним адреналіну, відображаючи справжні емоції гравців.
 
Також неймовірна деталізація в грі світового рівня забезпечується потужностями революційного рушія Frostbite Engine, завдяки чому кожен гравець буде максимально заглиблений у кожний матч. А технологія PlayStyles визначає характеристики спортсменів, інтерпретуючи дані з OPTA й інших джерел і перевтілюючи їх на ключові здібності, які підвищують реалізм та індивідуальність кожного гравця. Також завдяки новим поліпшеним механікам керування та фізиці м’яча, відчуватиметься кожний пас, удар і все це в неймовірній максимальній реалістичності.

Змагання в найпрестижніших лігах світу

У EA SPORTS FC 24 кожен може взяти під свій контроль найвідоміші футбольні клуби та змагатися в найпрестижніших лігах світу.
 
Проте EA SPORTS FC 24 не обмежується лише грою на полі. Гра пропонує глибокий кар’єрний режим, де можна стати менеджером команди, ухвалювати важливі рішення й вести команду до чемпіонських титулів. Крім того, тут доступні різноманітні багатокористувацькі режими, де можна змагатися з гравцями з усього світу.
 
 
Розвивайте клубних легенд і покращуйте гравців з допомогою нових Evolutions в Ultimate Team, а також запрошуйте футболістів на поле, створюючи збірну своєї мрії.
 
Напишіть власну історію в «Кар’єрі менеджера» та «Кар’єрі гравця» та приєднуйтеся до друзів на полі завдяки функції міжплатформної гри** у Clubs і VOLTA FOOTBALL.

За передзамовлення отримаєте*:

  • гравця-зірку з обкладинки в оренду (на 10 матчів);
  • 2 гравців-амбасадорів в оренду на вибір (виберіть 1 чоловіка й 1 жінку на 5 матчів);
  • розблокований осередок PlayStyles у Clubs;
  • додаткові очки особистості гравця в «Кар’єрі гравця»;
  • тренера з 5 зірками для оренди в «Кар’єрі менеджера».
*У версії Nintendo Switch немає бонусів за передзамовлення.

Готові до виклику?

Отож EA SPORTS FC 24 – не просто гра, а ціла футбольна епопея, де кожен гравець може стати частиною її історії.
 
Відтворіть величні матчі, покажіть майстерність та завойовуйте золоті кубки. Адже можливо саме ваша команда стане легендарною, а ваше ім’я запишеться у віртуальній Залі Слави.
 
EA SPORTS FC 24 вже чекає на полі битви для здійснення футбольної мрії кожного. Аби не пропустити жодної хвилини гри, не забудьте зробити передзамовлення вже сьогодні!
 

Розпочніть подорож до віртуального футбольного успіху з EA SPORTS FC 24 уже зараз!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів