Smart Koala – це веселе, ефективне і швидке навчання

Головна Новини Smart Koala – це веселе, ефективне і швидке навчання
28.07.2023

Як швидко й ефективно вивчити англійську мову? Як показати дитині, що навчання – це цікаво? Як привернути увагу до книги й нівелювати засилля гаджетів у повсякденному житті? Допоможе Smart Koala!

Що таке Smart Koala?

Інтерактивні продукти Smart Koala – це зручний та ефективний спосіб розпочати навчання, починаючи від вивчення алфавіту, англійської мови, математики, читання казок або навіть гри в інтерактивні пазли.

Smart Koala – поєднання гаджета і книги. Головним героєм є кумедна та розумна коала, яка озвучує різні продукти, що складають асортимент, з-поміж якого знайдуться товари для дітей різного віку.

Чому саме Smart Koala?

Український продукт. Подружжя киян, співзасновники Smart Koala, турбуючись про розвиток у дітлахів любові до навчання, випустили першу в Україні інтерактивну книгу для дітей, що «розмовляє», для вивчення англійської мови. А озвучили її відомі українці Віктор Бронюк, Ірена Карпа, Тала Калатай та Кирило Капустін.

Інноваційна методика. Інтерактивна технологія книг спрямована на повне емоційне занурення дитини в навчальний матеріал. Це перший підхід, що враховує різні канали сприйняття інформації. Діти навчаються за допомогою ігор на логіку, аудіовідтворення діалогів головних героїв та звуків навколишнього середовища, якісних ілюстрацій.

Усе просто напохваті. У стартовому наборі Smart Koala, який навчає дітей англійській і українській мовам в інтерактивний спосіб, є «Розумна Ручка» та перша розумна книга «Koala Пізнавала 200 Перших Слів». За допомогою кодів, що нанесені на сторінки, інформація книги відтворюється людськими голосами. Достатньо навести ручку на текст чи малюнок.

Весело. Smart Koala і «Розумна Ручка» разом перетворюють навчання на цікавий, пізнавальний і детально продуманий процес, і буде захопливим на всіх етапах сприйняття мови.

Підтверджено Міністерством освіти та науки України. Варто звернути особливу увагу на книжки серії «200 перших слів», які мають гриф Міністерства освіти та науки України та рекомендовані для навчальних закладів.

Улюблені голоси з мультфільмів. Однією з переваг книг є голоси. Зазвичай стальні, неживі голоси з динаміків різних пристроїв скоріше відлякують, ніж чарують і захоплюють. В українській версії герої розмовляють справжніми, людськими, приємними голосами. Жіночі персонажі озвучують письменниця Ірена Карпа і телеведуча Тала Калатай, чоловічі — Віктор Бронюк, лідер гурту «ТІК» і радіоведучий Кирило Капустін. Англійські голоси належать носіям мови.

Розвиток кількох напрямів одночасно. Система Smart Koala схожа на дерево знань: кожна наступна книга буде продовженням, але з використанням різних методів навчання.

П’ять ключових напрямів видань:

  • розвиток читання;
  • розвиток мовних навичок;
  • розвиток логіки;
  • розвиток творчості;
  • розвиток знань із профільних предметів.

Кожен з п’яти напрямів підтримано розумними книгами як основною механікою навчання і допоміжними інноваційними продуктами. Нові книги доповнюватимуть попередні та поглиблюватимуть навчальну інформацію.

Наступні книги коштують набагато дешевше, адже в наборі вже немає ручки: вона підходить для всіх книг, а файли до книг можна скачати на сайті безкоштовно.

Як це працює?

Книжки, пазли, інтерактивні борди Smart Koala – працюють разом із «Розумною Ручкою». Достатньо доторкнутися ручкою до книжки чи пазлу, і всі слова та герої оживуть і заговорять. А все завдяки спеціальній технології друку книжки, що дійсно є унікальною.

Ручку виготовлено з надміцного, стійкого до пошкоджень пластику, що має всі необхідні сертифікати.

Що є в асортименті Smart Koala?

  • Ручка інтерактивна версія «Робот».
  • Інтерактивні книжки: 
    • «Математика» (сезон 1-4);
    • «Англійський алфавіт»;
    • «Казки» (сезон 1-2);
    • English (сезон 1-3).
  • Пазл інтерактивний ABC.
  • Борд інтерактивний 5 в 1.
  • Інтерактивні аудіопостери: 
    • «Овочі»;
    • «Тварини»;
    • «Час»;
    •  «Фрукти».

Товари бренда орієнтовані на дітей різного віку. Аби старт навчання був максимально зручним і вдалим, розробники радять починати з інтерактивних бордів та книги «Англійський алфавіт».

Усі продукти Smart Koala працюють із «Розумною Ручкою».

Дитина на підсвідомому рівні запам’ятовує величезну кількість інформації. Зокрема навчається асоціювати слова з предметами, діями, живими істотами. І в цей період надзвичайно важливо показати дитині, що навчатися – це цікаво і весело. «Розумна Ручка» Smart Koala допоможе в цьому.

Отож, ще раз, чому варто вибрати саме Smart Koala?

Це український продукт, який перетворить процес навчання на гру. А широкий асортимент товарів, цікаво підібрані теми та орієнтованість бренда на дітей різного віку, точно підкорить серце кожної дитини!

Отож хутчіш вибирайте, замовляйте та грайте, навчаючись разом із Smart Koala!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів