Avatar: Frontiers of Pandora – нові горизонти у світі На’ві

Головна Новини Avatar: Frontiers of Pandora – нові горизонти у світі На’ві
18.08.2023

Всесвіт, створений Джеймсом Кемероном, зачаровує шанувальників упродовж багатьох років, і тепер з’явилася чудова можливість знову поринути в його неймовірну красу завдяки Avatar: Frontiers of Pandora.

Avatar: Frontiers of Pandora – пригодницька відеогра від першої особи, яка переносить учасників на незвідані простори західного кордону Пандори. Гравець зможе відчути себе справжнім представником племені на’ві, якого викрала воєнізована організація RDA.

Після довгих п’ятнадцяти років служби на корпорацію герой отримує омріяну свободу, але на рідній планеті він тепер – непроханий гість. На нього чекають захопливі пригоди та шлях повернення до власного коріння на’ві задля об’єднання сил з іншими кланами й захисту Пандори від зловісної RDA.

Не вагайтеся та зробіть попереднє замовлення гри Avatar: Frontiers of Pandora вже зараз й отримайте приємний бонус – набір «Дитина двох світів», у якому є косметичний набір і скін для зброї!

Світовий реліз гри заплановано на 7 грудня 2023 року, тому не зволікайте й підготуйтеся до захопливого досвіду, який подарує унікальні та незабутні враження.

Браму Пандори вже відчинено, а пригода чекає на свого героя!

Товари з публікації
код товару: 3307216253204
3099 грн*
є в наявності
Відчуйте епічні чудеса Західного кордону, ніколи раніше не баченого континенту Пандори. Подорожуйте красивими, але непередбачуваними регіонами відкритого світу, де зниження пильності може призвести до смертельних помилок.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів