Дайджест ERC від 7 серпня 2023. Системна Інтеграція

Головна Новини Дайджест ERC від 7 серпня 2023. Системна Інтеграція
09.08.2023

За детальнішою інформацією та для придбання товарів звертайтеся до фахівців ERC або на marketing@erc.ua.

Генератори 2Е від 1 кВт до 8 кВт доступні до замовлення

Генератор – зручний щодо користування пристрій, із яким буде розв’язано проблеми з неякісним енергопостачанням.

  • Бензиновий генератор – джерело електроенергії, що допоможе забезпечити роботу побутових пристроїв, садового обладнання, освітлювальної техніки, комп’ютерів тощо за непередбачуваних ситуацій, проте не тільки! Також установка стане в пригоді для благоустрою дачних заміських будинків, у кемпінгу – будь-де, де підключення до централізованої електромережі є недоступним.
  • Бензиновий генератор інверторного типу - виробляє електрику з постійною напругою та частотою незалежно від споживаного струму та швидкості обертання двигуна. Стабільність напруги, якої досягають завдяки принципу інвертора, дає змогу живити чутливу техніку без ризику її пошкодження. Модель стане в пригоді не тільки за умов припинення електропостачання, а й під час відпочинку в кемпінгу чи для виконання будь-яких завдань за віддаленості від міської інфраструктури.
  • Дизельний генератор - можна використовувати не тільки як резервне джерело живлення, а і як основне за умов недоступності централізованої електромережі. Наявні дві трифазні моделі, які мають номінальну потужність 6 кВт, а максимальна може сягати 6,5 кВт та 7,5 кВт номінальна і 8 кВт максимальна, відповідно.

Докладніше про всі моделі генераторів 2Е та де їх можна купити

Запуск репозиторію Oracle Technology GitHub

Команда Oracle Cloud Infrastructure запустила репозиторій Oracle Technology GitHub для розришення бази знань.

Зареєструйтесь на один з вебінарів, щоб почути від спеціалістів Oracle Technology Cloud про репозиторій, який включає ресурси, розроблені та підтримувані командою спеціалістів з продуктів OCI. За допомогою нового ресурсу можна ознайомитися з архітектурними шаблонами для рішень, технічними покроковими інструкціями, стартовими пакетами, впровадженням Oracle Cloud LIFT, а також відеороликами з Digital Onboarding, прикладами коду та іншим.

Експерти Oracle ознайомлять зі структурою папок, ресурсами на кожному рівні та нададуть корисні поради та підказки, які допоможуть покращити досвід використання цих ресурсів.

Детальніше

Нова Oracle Exadata X10M

Компанія Oracle представила нове покоління програмно-апаратного комплексу Oracle Exadata X10M, яка вражає неперевершеною продуктивністю та доступністю для всіх робочих навантажень у системі Oracle Database.

Нові  Exadata X10M, доступні як у хмарному варіанті, так і для локального розгортання, вартістю не вищою за попереднє покоління, демонструють значний прогрес, що дозволяє підтримувати ще більше баз даних з більшою ємністю та забезпечувати вищу цінність для клієнтів.

Тисячі організацій, включаючи найбільші компанії у сфері фінансів, телекомунікацій та роздрібної торгівлі по всьому світу, активно використовують Oracle Exadata для виконання своїх найважливіших і вимогливих робочих завдань.

Детальніше

Акційна пропозиція Microsoft Windows Server

Запрошуємо взяти участь в акційній пропозиції, яка стане оптимальним рішенням для бізнесу.

Допоможіть замовникам та користувачам забезпечити їх бізнес сучасними технологіями та потужностями від світового лідера – Microsoft. В рамках акційної пропозиції можна збільшити продажі серверів від відомих виробників або власного виробництва та комплектуючих (системні серверні плати, процесори серверного сегмента), отримуючи за це додатковий бонус.

Не пропустіть можливість покращити результати та отримати додаткові бонуси!

Докладніше про умови

Акційна пропозиція Microsoft. Обирай бажаний подарунок за кожну Windows 11!

Маємо особливу пропозицію для кожного збирача ПК. Купуйте Microsoft Windows OEM та отримайте бали для бажаних подарунків!

За кожну покупку акційного продукту, зроблену протягом періоду дії акційної пропозиції, учасникам будуть нараховуватися OEM-бали, які можна буде накопичити та змінити на універсальні електронні сертифікати ONECARD дійсні в широкій мережі магазинів, супермаркетів, заправних станціях або благодійних фондах.

Період проведення: 03 липня – 30 вересня 2023 року

Докладніше про акційну пропозицію

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів