Дайджест ERC від 21 серпня 2023. Системна Інтеграція

Головна Новини Дайджест ERC від 21 серпня 2023. Системна Інтеграція
21.08.2023

За детальнішою інформацією та для придбання товарів звертайтеся до фахівців ERC або на marketing@erc.ua

Акційна пропозиція Microsoft Windows Server

Запрошуємо взяти участь в акційній пропозиції, яка стане оптимальним рішенням для бізнесу.

Допоможіть замовникам та користувачам забезпечити їх бізнес сучасними технологіями та потужностями від світового лідера – Microsoft. В рамках акційної пропозиції можна збільшити продажі серверів від відомих виробників або власного виробництва та комплектуючих (системні серверні плати, процесори серверного сегмента), отримуючи за це додатковий бонус.

Не пропустіть можливість покращити результати та отримати додаткові бонуси!

Докладніше про умови

Вебінар Fortinet «Комплексний захист корпоративної пошти за допомогою FortiMail»

Дата: середа, 23 серпня 2023 року

Час: 11:00 – 12:30

Електронна пошта є одним з обов’язкових атрибутів сучасності й водночас основним джерелом потрапляння загроз. Фішинг, зараження нових хостів для ботнет-мережі, майнінг, спам і багато інших атак використовують електронну пошту як інструмент проникнення, тож її захист вимагає окремих профільних рішень. На вебінарі розглянемо можливості щодо захисту поштових систем за допомогою профільного рішення захисту будь-яких поштових систем FortiMail лідера індустрії Fortinet.

Спікер: Євген Таран, Systems Engineer Fortinet

Реєстрація

Запуск репозиторію Oracle Technology GitHub

Команда Oracle Cloud Infrastructure запустила репозиторій Oracle Technology GitHub для розришення бази знань.

Зареєструйтесь на один з вебінарів, щоб почути від спеціалістів Oracle Technology Cloud про репозиторій, який включає ресурси, розроблені та підтримувані командою спеціалістів з продуктів OCI. За допомогою нового ресурсу можна ознайомитися з архітектурними шаблонами для рішень, технічними покроковими інструкціями, стартовими пакетами, впровадженням Oracle Cloud LIFT, а також відеороликами з Digital Onboarding, прикладами коду та іншим.

Експерти Oracle ознайомлять зі структурою папок, ресурсами на кожному рівні та нададуть корисні поради та підказки, які допоможуть покращити досвід використання цих ресурсів.

Детальніше

Акційна пропозиція Microsoft. Обирай бажаний подарунок за кожну Windows 11!

Маємо особливу пропозицію для кожного збирача ПК. Купуйте Microsoft Windows OEM та отримайте бали для бажаних подарунків!

За кожну покупку акційного продукту, зроблену протягом періоду дії акційної пропозиції, учасникам будуть нараховуватися OEM-бали, які можна буде накопичити та змінити на універсальні електронні сертифікати ONECARD дійсні в широкій мережі магазинів, супермаркетів, заправних станціях або благодійних фондах.

Період проведення: 03 липня – 30 вересня 2023 року

Докладніше про акційну пропозицію

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів