День Незалежності України

Головна Новини День Незалежності України
24.08.2023

Цей день є символом непереборної волі, жаги та наснаги в боротьбі за свободу і незалежність, які вкорінено в душі українців.

24 серпня нагадує про історію важкої боротьби за існування, збереження нації, суверенітет і гідність. Завдяки мужності та національному єднанню народу здобуто самостійність у визначенні власного шляху розвитку та виборено право відродити справжню історію власної землі. Україна показує світу гідність та мужність, стійко відсікає агресію затятого ворога. Звитяги українських воїнів – це прояви непохитної віри в перемогу правди та справедливості.

Зараз наша держава не лише дає потужну відсіч російському агресору, але й переживає нову хвилю відновлення та розвитку української історії та культури, науки та бізнесу, економіки та міжнародної політики. ERC прагне відновлення та розвитку України, проактивно реагує на критично важливі виклики часу, сприяє стабільному розвитку української економіки.

День Незалежності – не одноденне свято, за час війни воно стало дворічним. Попри такий тривалий День Незалежності, нам потрібно зберегти та відшукати нові сили, натхнення у виборюванні та відновленні нашої землі, наснагу в боротьбі за свободу, гідність, незалежне величне майбутнє.

Із найкращими побажаннями з нагоди Дня Незалежності!

Слава Україні!

Героям слава!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів