Зволожувач повітря: контроль, очищення та насичення приміщень вологою

Головна Новини Зволожувач повітря: контроль, очищення та насичення приміщень вологою
25.08.2023

Вологість повітря – чи не найважливіший параметр мікроклімату в оселі. Нерідко вона виявляється низькою, наприклад взимку, коли батареї висушують повітря, чи влітку за посушливої погоди. Це стає причиною різноманітних захворювань, втомлюваності та поганого самопочуття. Розв’язати проблему допоможе зволожувач – спеціальний пристрій, що регулює вологість.

Зволожувач повітря – зрозумілий і необхідний помічник у родині, яка піклується про здоров’я та красу. Зволожувач Cooper&Hunter Crete СH-2940T подбає про якість повітря у приміщенні, очистивши та наситивши його вологою. Завдяки йому в оселі буде створено оптимальний мікроклімат для гарного самопочуття, міцного імунітету та здорового дихання. Використовувати модель можна у будь-яку пору року.

Ідеальними показниками вологості у приміщенні є 40-60%. Cooper&Hunter Crete СH-2940T вдало впорається із виконанням цього завдання. Пристрій має зрозуміле інтуїтивне керування однією мультифункціональною кнопкою. Ємність резервуара становить 4 л і забезпечить 13 годин безперервної роботи. Використовувати зволожувач оптимально у приміщенні площею до 40 м2. Забезпечено рівень зволоження 300 мл/г. Можливість наливати воду зверху додасть зручності під час експлуатації. Конструкцією Cooper&Hunter Crete СH-2940T передбачено відділення для аромокапсули.

Подбайте про здоров’я родини та мікроклімат оселі разом із Cooper&Hunter Crete СH-2940T!

 

Товари з публікації
код товару: CH-2940T
немає в наявності
Нова лаконічна модель поєднує в собі простоту і надійність в сучасному індивідуальному неповторному корпусі. Управління максимально просте. Прилад має верхній залив, що значно спрощує експлуатацію і обслуговування. Резервуар для води розрахований на 4.0 літра, що при продуктивності в 300 мл / год, в сукупності, дає 13 годин безперервної роботи. З такою продуктивністю прилад може обслуговувати приміщення площею до 40 кв.м.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів