У місті Києві відкрито новий шоурум холодильників Hitachi, який розташовано за адресою вул. Марка Вовчка, 18а.
Це чудова можливість наживо побачити й оцінити асортимент, різноманітність колірних рішень і вибрати модель, що бездоганно пасуватиме чи не до будь-якого дизайну кухні. І на додачу: ERC успішно забезпечує сервісне обслуговування по всій Україні вже 10 років.
Inverter x Dual Fan Cooling – рішення Hitachi для потужного охолодження та енергозбереження.
Окремі вентилятори для кожного з відділень. Удосконалена система охолодження з двома окремими вентиляторами забезпечує потужне охолодження в морозильній і холодильній камерах, а завдяки датчикам Eco Thermo-Sensor у кожному відділенні фіксуються будь-які зміни температури.
Інверторний компресор високої потужності. Інверторний процесор – ще одна перевага. Потужне охолодження гарантовано завдяки створенню великого об’єму охолодженого повітря, тоді як ефективним малопотужним охолодженням керує мікрокомп’ютер.
Платиновий каталізатор підтримує високу концентрацію вуглекислого газу у відділенні для овочів, тож продукти зберігатимуться свіжими ще довше. Овочі продовжують «дихати» після того, як їх зібрано, але зниження температури довкілля й підвищення концентрації вуглекислого газу уповільнює це «дихання».
Оптимальні умови зберігання дають змогу овочам залишатися свіжими:
Регулятор температури дає змогу вибрати один із двох доступних режимів охолодження (зона 0 °C або додатковий відділ для овочів).
Режим для зберігання овочів:
Режим для молочних/м’ясних продуктів:
Фільтр Nano Titanium – знищує до 99 % бактерій, плісняви, алергенів і сторонніх запахів. Це найбільш передова технологія, що використовує каталізатор TiO2 для забезпечення потужного антибактеріального, протипліснявого та дезодоруючого ефектів.
Холодильники Hitachi мають два датчики Eco Thermo-Sensors: один вбудовано в морозильній камері, а інший – у холодильній. Датчики виявляють будь-які зміни температури для підтримання стабільного температурного режиму в кожному з відділів.
Секрет тривалої свіжості – зниження рівня кисню. Оригінальна система Hitachi для збереження вакууму підтримує у відділенні тиск на рівні приблизно 0,8 атм. М’ясо, риба й молочні продукти довше залишаються свіжими, зберігаючи при цьому поживні властивості, і придатні до приготування без розмороження.
Збереження поживності продуктів. Усе заради здоров’я: вакуумне середовище запобігає окисленню та сприяє збереженню поживних речовин у продуктах.
Герметичний вакуум. Інновація Hitachi у найкращому виконанні: вакуумний насос відкачує повітря та знижує вміст кисню до ~0,8 атм.
Збереження свіжості. Збереження свіжості, оригінального смаку та текстури продуктів без заморожування та зі зволоженням (за потреби) без обгортання.
Функція вибору зони дає змогу налаштовувати параметри режиму зберігання відповідно до потреб користувача.
Морозиво та заморожені продукти
Потрібно відокремити заморожену солону їжу від морозива та льоду? Це можливо завдяки додатковій опції зберігання в морозильній камері.
М’ясо та риба
«Легке заморожування» (Soft Freeze) згодиться для зберігання м’яса та риби свіжими, до того ж продукти придатні до приготування в будь-яку мить – жодної потреби в розморожуванні.
Молочні продукти та м’ясо
Оптимальним для зберігання молочних продуктів, м’яса тощо є режим «Охолодження/М’ясо» (за температури 1 °C).
Якщо залити воду в спеціальне відділення (2 л) у холодильній камері, уже через деякий час будуть готові кубики льоду, що збираються й зберігаються в кошику в морозильній камері.