Теплові насоси Cooper&Hunter типу «повітря-повітря»: енергоефективне рішення на всі пори року

Головна Новини Теплові насоси Cooper&Hunter типу «повітря-повітря»: енергоефективне рішення на всі пори року
02.11.2023

Теплові насоси стають дедалі популярнішим рішенням з-поміж побутових користувачів і підприємств, що прагнуть забезпечити комфорт у приміщеннях, зокрема зараз – в осінньо-зимовий період. Такі пристрої згодяться як для ефективного охолодження, так і обігріву приміщення, надаючи змогу користувачам значно зменшити рахунки за опалення й кондиціонування повітря, як порівняти з традиційними системами.

Основне призначення теплових насосів типу «повітря-повітря» – обігрів через вилучення тепла з довкілля, його переробку з подальшим подаванням у приміщення. Зовнішній вигляд і принцип дії повітряного теплового насоса аналогічні звичній спліт-системі. Визначальною відмінністю є їхня енергоефективність та умови експлуатації: пристрої такого типу в кілька разів ефективніші, ніж кондиціонери, які функціонують у режимі обігріву, до того ж можуть стабільно працювати за низьких температур (від -25 °С та нижче).

Теплові насоси типу «повітря-повітря» Cooper&Hunter – рішення на всі пори року. Вони забезпечують як надійне охолодження влітку, так і обігрів приміщення до комфортної температури взимку.

Повітряним тепловим насосам також присвоюються класи енергоефективності (відповідно до формату 2018 року):

  • «А+++» – найвищий із можливих;
  • «А++» – надвисока ефективність;
  • «А+» – більш ніж високі показники ефективності;
  • «А» – високоефективне енергоспоживання;
  • «В» – середні витрати електроенергії;
  • «С» – низьке енергозаощадження;
  • «D» – споживана потужність витрачається неефективно.

Теплові насоси Cooper&Hunter типу «повітря-повітря» мають найвищі показники енергоефективності – A++ і A+++. Із широкого асортименту моделей американського бренду вдасться вибрати оптимальне рішення з огляду на індивідуальні потреби користувачів – з урахуванням площі приміщення та відповідно до дизайну інтер’єру.

У наявності широкий асортимент теплових насосів Cooper&Hunter.

Витрачайте електроенергію розумно та заощаджуйте кошти: оптимальний комфорт із найвищою ефективністю завдяки тепловим насосам Cooper&Hunter!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів