Захист України одним кліком: застосунок «Повітряна тривога» долучається до збору для Повітряних сил ЗСУ

Головна Новини Захист України одним кліком: застосунок «Повітряна тривога» долучається до збору для Повітряних сил ЗСУ
01.12.2023

Застосунок «Повітряна тривога» долучається до збору для Повітряних сил ЗСУ, який організували UNITED24 та амбасадор платформи Тімоті Снайдер.

Мета кампанії – придбання системи «Безпечне небо» – це передова українська розробка, що може виявляти навіть ті повітряні цілі, які летять на малих висотах, а також прогнозувати їхній маршрут для подальшої нейтралізації. За оцінками, для ефективного захисту повітряного простору України потрібно 12 500 таких сенсорів.

Ця ініціатива має особливе значення, оскільки застосунок, розроблений Ajax Systems і Stfalcon за підтримки Міністерства цифрової трансформації України, наразі завантажили вже понад 24 млн разів та активно використовують більш ніж 6 млн користувачів. Тепер кожен за допомогою застосунку «Повітряна тривога» може легко долучитися до цього збору, просто натиснувши на банер, який перенаправляє їх на фандрейзингову платформу UNITED24. Це вже друга ініціатива, до якої було долучено застосунок: після успішного першого збору коштів, ініційованого Марком Геміллом, вдалося отримати понад 10 млн грн для проєкту «Армія дронів» (придбання безпілотників RQ-35 Heidrun).

Започаткований 1 листопада на платформі UNITED24, збір для Повітряних сил ЗСУ в інтеграції із застосунком «Повітряна тривога» – це нова сторінка в історії цифрової згуртованості, яка яскраво демонструє, як технології можуть бути використані для захисту країни.

Підтримайте Повітряні сили ЗСУ та долучіться до нового збору в застосунку «Повітряна тривога»!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів