Ajax Systems із проєктом «Повітряна тривога» отримала престижну британську нагороду з безпеки

Головна Новини Ajax Systems із проєктом «Повітряна тривога» отримала престижну британську нагороду з безпеки
12.12.2023

Застосунок «Повітряна тривога», розроблений Ajax Systems для інформування про небезпеку, відзначений британською премією Security & Fire Excellence Awards. На щорічній лондонській події для світової індустрії безпеки його визнано переможцем у номінації «Ініціатива року в галузі охорони або пожежної безпеки».

У перші дні повномасштабного вторгнення Ajax Systems у співпраці зі Stfalcon та за підтримки Міністерства цифрової трансформації України запустили мобільний застосунок «Повітряна тривога». Станом на сьогодні застосунок, який став надійним інструментом для порятунку життів людей в Україні, завантажили вже понад 24 млн разів.

Для Ajax Systems почесно отримати таку престижну нагороду у світі безпеки. Це визнання підкреслює непохитну відданість інноваціям, сталому розвитку та соціальній відповідальності. Застосунок «Повітряна тривога» є свідченням прагнення Ajax Systems створювати рішення, які не лише підвищують стандарти безпеки, але й позитивно впливають на світ. За цього випадку застосунок відіграє важливу роль у наближенні перемоги України над темрявою.

Для номінації на премії Security & Fire Excellence Awards за підтримки IFSEC та FIREX International вибирають найбільш інноваційні та надійні продукти на ринках безпеки та протипожежного захисту. Щороку сотні провідних світових компаній борються за нагороду в різних категоріях. Перемога в одній із них – це беззаперечне визнання найкращим.

Ajax Systems не вперше отримує нагороди британської професійної спільноти в галузі безпеки. У 2017 році Ajax було визнано «Охоронною сигналізацією року» за версією IFSEC International. Крім того, це досягнення є доповненням переліку з п’яти нагород Ajax Systems, отриманих у 2023 році. Цього року компанія та її продукти отримали визнання на Australian Security Industry AwardsGIT Security AwardPSI Premier Awards та SecurityInfoWatch.com Readers’ Choice Awards у США.

Крім того, цьогоріч в Ajax Systems з’явилася нова лінійка продуктів для відеоспостереження, пристрої, які відповідають сертифікації Grade 3, а також відбулися значні поліпшення в охоронно-пожежному портфоліо. З останніми розробками комплексна лінійка продуктів Ajax наразі налічує понад 135 пристроїв.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів