Cyberpunk 2077: Ultimate Edition. Гарантоване занурення в майбутнє!

Головна Новини Cyberpunk 2077: Ultimate Edition. Гарантоване занурення в майбутнє!
13.12.2023

Культовий світ гри Cyberpunk 2077 переживає серйозний апгрейд завдяки виходу Ultimate Edition, яка не просто перевертає стандартні уявлення про геймінг, але й робить всесвіт майбутнього ще реалістичнішим і захопливим

Із повним виданням Cyberpunk 2077: Ultimate Edition гравці отримали не лише гру, яка зазнала значних покращень і вдосконалень, але й всі оновлення та весь попередній випущений вміст в одному пакунку разом зі шпигунським трилером славнозвісного доповнення Phantom Liberty. Тут геймери мають змогу насолодитися не лише вишуканим геймплеєм та неймовірним сюжетом, але й відчути атмосферу Найт-Сіті – мегаполіса, одержимого владою, гламуром і тілесними модифікаціями. Грайте за Ві, кіберудосконалену найманку, і боріться з найсильнішими цього міста за славу та виживання. Це не просто гра – це власний шлях у віртуальному місті, де кожен вибір впливає на долю персонажа та світу навколо нього.

Крім того, одним із ключових апдейтів стало доповнення текстовим українським перекладом і субтитрами, роблячи гру ще доступнішою для вітчизняних геймерів. Тож тепер українські шанувальники гри мають можливість зануритися до неймовірного світу Найт-Сіті, відчувши його атмосферу ще й рідною солов’їною мовою.

Завдяки ретельній роботі команди розробників CD Projekt RED Cyberpunk 2077: Ultimate Edition стала ще більш епічною та деталізованою, готовою завоювати серця кіберспортсменів із новими можливостями та неймовірними пригодами.

Диски з грою Cyberpunk 2077: Ultimate Edition вже доступні в ERC!

Спробуйте повну версію цього футуристичного шедевра відеоігрової індустрії та відчуйте неймовірні емоції з Cyberpunk 2077: Ultimate Edition вже зараз!

Товари з публікації
Українські субтитри
...
код товару: 5902367641870
2699 грн*
є в наявності
Реліз гри: 5 грудня 2023 року. Отримайте всю повноту вражень від Cyberpunk 2077: розпочніть свій шлях до вершини Найт-Сіті як кіберудосконалена найманка Ві. Кожне завдання тут — новий виток вашої легенди. Cyberpunk 2077 — пригодницький бойовик і рольова гра з відкритим світом, де все відбувається в темному майбутньому. Створіть свою легенду та в супроводі давно померлого рокера Джонні Сільвергенда (у ролі Кіану Рівз) розкрийте таємниці потужного кіберімпланта.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів