Мільйон на розвиток малого бізнесу: Lenovo вдруге запускає грантову програму для підприємців

Головна Новини Мільйон на розвиток малого бізнесу: Lenovo вдруге запускає грантову програму для підприємців
25.12.2023

Другий рік поспіль Lenovo запускає THINK ON. Ukraine – навчально-грантову програму для підприємців. Завдяки програмі представники малого та мікробізнесу мають можливість отримати знання та фінансування на розвиток власної справи. Цьогоріч розмір грантового фонду становить 1 млн грн. Усі охочі можуть подати заявку на сайті програми до 26 січня 2024 року.

Можливість взяти участь у відборі й отримати фінансування в рамках THINK ON. Ukraine надано українським виробничим і сервісним компаніям, які застосовують інновації в продукті та бізнес-підході. Головними вимогами, яких потрібно дотриматися для участі, є присутність на ринку не менш як 2 роки та наявність у команді від 5 до 50 працівників тощо. Докладна інформація про умови міститься на сайті програми у розділі «Критерії».

У 2024 році грантова програма THINK ON. Ukraine фокусуватиметься на підтриманні мікропідприємництва та малого бізнесу, тому грантове фінансування розділять між трьома переможцями:

  • 1 місце – 500 000 грн;
  • 2 місце – 300 000 грн;
  • 3 місце – 200 000 грн.

Цьогоріч Lenovo передбачила ще більше можливостей для навчання учасників. Так, усі охочі зможуть пройти поглиблений навчальний курс із розвитку та масштабування власної справи, який складатиметься з 9 лекцій. На фіналістів чекає майстер-клас із публічних виступів перед пітчингом, а також окрема лекція голови журі Андрія Федоріва.

Етапи проєкту

  • 26 січня – дедлайн прийому заявок;
  • 29 січня – старт навчального курсу;
  • 21 лютого – оголошення 10 фіналістів;
  • 13 березня – фінальний пітчинг для визначення переможців, які отримають грантове фінансування. Відбудеться наживо в інноваційному парку UNIT.City.

Розумні технології Lenovo підвищують ефективність та доходи підприємств і навіть галузей у всьому світі. Тому завдяки Think ON. Ukarine Lenovo хоче поділитися своїм досвідом, експертизою та надати додаткові ресурси для зростання малого бізнесу в Україні.

Журі:

  • Андрій Федорів, голова журі, маркетолог, підприємець, інвестор, засновник маркетингової агенції Fedoriv Agency. GP та CEO Vesna Capital Investment Fund;
  • Тарас Джамалов, генеральний директор Lenovo в Україні;
  • Інна Поперешнюк, підприємиця, співзасновниця «Нової Пошти», співвласниця ресторанів «100 років тому вперед», «Інші Бістро», «Інші Бар» та «Полтава»;
  • Максим Заіка, операційний директор компанії Marie Fresh Cosmetics, переможець першої грантової програми THINK ON. Ukraine;
  • Ярослав Ярославський, мультипідприємець та інвестор, радник з розвитку бізнесу та співзасновник у PLATMA, ментор у Huge Thing/Google fot Startups, член ради Sikorsy Challange, засновник БФ «Свічадо».

На учасників чекають подарунки Lenovo та партнерів програми: Lean Institute Ukraine та Indi Vision.

 

Про попередню грантову програму

Минулого року з нагоди 30-річчя бренду ноутбуків ThinkPad Lenovo реалізувала грантову програму THINK ON. Ukraine. Торік експертне журі грантової програми обрало переможцем Bionerica, яка займається заготівлею та перероблюванням ягід і грибів. Компанія отримала 1 млн грн, які спрямувала на розширення виробничих потужностей переробного підприємства та збільшення кількості робочих місць.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів