Ajax Systems розширює виробничі потужності: відкриття передсерійного виробництва у Києві

Головна Новини Ajax Systems розширює виробничі потужності: відкриття передсерійного виробництва у Києві
21.02.2024

Ajax Systems запускає передсерійне виробництво у Києві. На заводі збиратимуть нові продукти: відеокамери TurretCam, BulletCam і DomeCam Mini, відеореєстратори Ajax NVR, клавіатури KeyPad TouchScreen та інші пристрої.

Розширення продуктового портфоліо до 135 продуктів та поява нових пристроїв відеоспостереження зумовили створення виробничого центру ближче до інженерів-розробників. R&D команда зможе контролювати процеси виготовлення нових продуктів, адже їхнє виробництво вимагає додаткового устаткування, тестування та перевірки перед серійним виробництвом.

Загальна потужність передсерійного виробництва – від 50 до 70 тис. пристроїв на місяць. Наступного року виробничі потужності планують розширити на 50 %.

Наразі за напрямком передсерійного виробництва активно наймають працівників різних категорій: операторів SMD-лінії, монтажників РЕА, операторів тест-стенда, складальників, сортувальників QC, операторів лонг-тесту, контролерів якості та інших інженерів. Загалом команда складатиметься з 220 людей.

Нагадаємо, навесні 2022 року виробничі потужності Ajax Systems було релоковано до західного регіону України. Ще один завод Ajax Systems відкрила в Туреччині в січні 2022 року.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів