Саундбар Philips TAB6405/10 розкриває безмежні акустичні можливості!

Головна Новини Саундбар Philips TAB6405/10 розкриває безмежні акустичні можливості!
26.02.2024

Готові зануритися у світ якісного звуку? Тепер це можливо з саундбаром Philips TAB6405/10. Забудьте про звичайні акустичні системи, ця звукова панель відкриває перед користувачем безмежні аудіогоризонти. Відтепер власна кімната стане справжнім кінозалом, де кожен кадр фільма, серіала та передачі буде супроводжуватися чистим деталізованим звуком і глибокими басами.

Надтонкий дизайн

Якщо телевізор стоїть на низькій підставці, то звукові панелі Philips TAB6405/10 у срібному кольорі добре розташуються під екраном, адже мають надзвичайно тонкий корпус (профіль лише 35 мм). Завдяки вбудованим кронштейнам не доведеться морочити голову щодо розміщення.

В епіцентрі подій

Гуркіт вибуху. Ревіння натовпу. За вражаючий звук у саундбарах Philips відповідає 2.1-канальна система із сабвуфером, що підтримує формат Dolby Digital. Компактний бездротовий сабвуфер дарує насичені баси. Відтепер перегляд улюблених фільмів, серіалів та шоу стане особливо приємним, бо голоси будуть чіткішими, а спецефекти – яскравими та приголом­шливими, забезпечуючи повне занурення в контент.

Крім того, звукові панелі можна під’єднати до телевізора через HDMI ARC, що дає змогу керувати ними за допомогою телевізійного пульта.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Коди товарів: TAB6405/10
  • Тип встановлення поличковий
  • Сумарна номінальна потужність 140 Вт
  • Бездротові з’єднання Bluetooth 4.2
  • Розмір основного блока (ш × в × г) 650 × 35 × 81 мм
  • Розмір сабвуфера (ш × в × г) 120 × 402 × 300 мм
  • Колір срібний

Товари з публікації
код товару: TAB6405/10
7999 грн*
є в наявності
Ваш телевізор стоїть на низькій підставці? Цю надтонку звукову панель можна встановити майже під будь-який телевізор, і вона обладнана бездротовим сабвуфером. З її потужним звуком Ви зможете насолодитися будь-якою телепередачею, фільмом або музикою.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів