Електрочайник ARDESTO EKL-F1BG: компактний розмір, великі можливості

Головна Новини Електрочайник ARDESTO EKL-F1BG: компактний розмір, великі можливості
03.04.2024

Під час пошуку надійного кухонного помічника, який швидко й ефективно закип’ятить воду для невеликої родини, варто звернути увагу на електрочайник ARDESTO EKL-F1BG. Цей компактний і стильний пристрій не тільки стане окрасою кухні, але й порадує надійністю і доступною ціною.

З огляду на компактний розмір, EKL-F1BG є оптимальним вибором для невеликих кухонь або для тих, хто кип’ятить воду невеликими порціями. Мобільність зумовлює можливість легко переносити чайник із місця на місце, робить його зручним для використання не тільки вдома, але й в офісі, гуртожитку або навіть під час подорожі.

Завдяки потужності 1 500 Вт ARDESTO EKL-F1BG забезпечує швидке кип’ятіння до 1 л води – цілком достатньо для задоволення потреб невеликої родини. Час кип’ятіння залежить від об’єму, але навіть повний літр води закипає лише за 4 хв 15 с, тоді як порцію 0,25 л вдасться довести до кипіння за 1 хв 20 с, а 0,5 л – за 2 хв 37 с.

Особливу увагу приділено безпеці й довговічності цього електрочайника. Корпус із подвійними стінками та прихованим нагрівальним елементом гарантує не тільки збереження тепла, але й запобігає опіку. Функція автоматичного вимкнення після закипання води або за її браку відповідає за безпеку, а завдяки сертифікованому strix-контролеру чайник витримує 12 000 циклів кип’ятіння, що еквівалентно 10 рокам інтенсивного використання.

Крім того, конструкцією передбачено плавний механізм відкривання/закривання кришки й забезпечено щільне її прилягання задля унеможливлення випадкового відкривання і розбризкування води. Ергономічне руків’я – запорука комфортного й надійного хвату.

ARDESTO EKL-F1BG – це надійний помічник на кухні, який поєднує в собі вишуканий дизайн, ефективність, безпеку та практичність. І все це за розумною ціною!

 

Насолоджуйтеся кожною чашкою чаю чи кави, приготованою за допомогою ARDESTO EKL-F1BG, і переконайтеся, що вибір цього електрочайника стане одним із найкращих рішень для домашнього затишку та комфорту.

Товари з публікації
код товару: EKL-F1BG
699 грн*
є в наявності
Із електрочайником ARDESTO EKL-F1BG можна легко та швидко закип’ятити 1 л води – об’єм, якого достатньо для задоволення потреб невеликої родини. У компактному корпусі бежевого кольору з подвійними стінками приховано нагрівальний елемент. Чайник оснащено контролером Strix, що гарантує надійність. Гарантія безпеки – автоматичне вимикання після закипання та за відсутності води. На додачу: підставка, яка обертається на 360° та слугує місцем зберігання кабелю.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів