StudyBuddy – електронні посібники нового покоління.

Головна Огляди StudyBuddy – електронні посібники нового покоління.
07.09.2012

StudyBuddy -  популярні інтерактивні мультимедійні навчальні посібники для школярів (7 - 11 класів) та абітурієнтів.

Навчальні електронні аудіо-відео посібники «Study Buddy» - це повний курс алгебри, геометрії, фізики, біології та анатомії на українській і російській мовах.
Ця інноваційна продукція розроблена українськими спеціалістами з максимальним урахуванням вікових та психологічних особливостей учнів, має найвищу оцінку фахівців, відповідає шкільній програмі та рекомендована Міністерством освіти і науки України.

 «Study Buddy» пропонує доступний і дуже зручний у використанні продукт. Активувавши ключ доступу, Ви отримуєте право необмеженого користування повним онлайн-пакетом посібників.

Система працює на хмарній платформі Microsoft - Windows Azure, що дозволяє їй витримувати високі навантаження. Можливості платформи Windows Azure та увага, яку Microsoft приділяє підтримці української системи освіти, дозволяють «Study Buddy» пропонувати школярам і вчителям новітні та максимально зручні інструменти.
Особливу увагу при розробці посібників приділено максимальному ефекту сприйняття інформації та способу її донесення. У навчальних матеріалах використовується професійне зображення і звук, спеціально розроблені відео сюжети, коментарі, художні зйомки, інтерв'ю, ілюстрації, прості і доступні приклади. Все це допомагає створювати у свідомості яскравий асоціативний ряд, розвивати образне мислення, пам'ять, навчитися швидко сприймати і якісно запам'ятовувати великі обсяги інформації. Навчально-наочні посібники, розроблені за допомогою спеціальної методики інтенсивного запам'ятовування.
При використанні аудіовізуальних технологій збільшується:
• Швидкість сприйняття у 5 разів
• Рівень запам’ятовування у 2,5 рази
• Рівень уваги на 85-90%
• Покращується пам'ять на 80-90%

Переваги «Study Buddy» для вчителів та директорів шкіл:

Нарешті з'явилася можливість оснастити сотні тисяч шкільних комп'ютерів, які за відсутності контенту, в буквальному сенсі, пустують.

За допомогою «Study Buddy» кожен вчитель зможе більш практично і ефективно розподілити час і зусилля при роботі з учнями: задіяти важливий візуальний фактор, схематичний підхід, повтори.
Навчальні посібники «Study Buddy» можна використовувати при роботі з інтерактивною дошкою чи запускати на моніторі. Таким чином, вони допоможуть вчителям прямо в класі. Відео посібники можна задіювати, як навчально-наочний матеріал під час проведення уроків та аудиторних занять. Такі уроки проходять з цікавістю і задоволенням, пробуджують думку, створюють позитивні установки, породжують готовність до навчання.
Посібники «Study Buddy» дозволяють учням краще засвоїти і закріпити матеріал, розставляючи акценти на ключові положення та термінологію. Висока якість запропонованого контенту, системний підхід, послідовний виклад, однозначність, легкість подачі та пояснення матеріалу, комбінований вплив аудіо і відео ряду. Всі ці унікальні властивості продукту «Study Buddy» дозволяють підвищити інтерес учнів до шкільних предметів, розвивають інтелектуальне та комунікативне мислення, підвищують запам'ятовування стосовно викладеного матеріалу.
Також, навчальні посібники «Study Buddy» дуже зручно використовувати для підготовки випускників до незалежного тестування.

 

Переваги «StudyBuddy» для учнів:

Навчальні аудіо-відео посібники «Study Buddy» - це дуже зручний і ефективний формат навчання. Наочність картинки набагато полегшує сприйняття складного матеріалу і значно підвищує швидкість навчання. Так, навчальний фільм тривалістю від 20 до 30 хвилин замінює від 2 до 4 годин занять за стандартними підручниками і конспектами.
«Study Buddy» зручно використовувати на всіх сучасних пристроях, включаючи ноутбуки та планшети. Посібники розроблені на двох мовах (українській та російській), а відповідність матеріалу шкільній програмі дозволяє використовувати посібники «Study Buddy» протягом усього навчального року. Враховуючи, що посібники покривають повні курси предметів, їх можна використовувати протягом багатьох навчальних років в якості індивідуальних підручників.
Використовуючи відео навчання можна швидко засвоїти необхідний матеріал, тим самим підготувати домашнє завдання по предмету або придбати знання, необхідні для складання тестів та іспитів.

Існує 2 способи придбання електронних посібників «StudyBuddy»:

(код 4820128020348) Акційний пакет StudyBuddy за рекомендованою роздрібною ціною 199 грн (знижка 50%).
Цей пакет можна придбати разом:
1) з комп'ютером з предінстальованою ліцензійною ОС Windows.
2) з коробковими версіями Microsoft Office чи Windows.
(код 4820128020331) Пакет аудіо-відео посібників StudyBuddy за рекомендованою роздрібною ціною 399 грн. Цей пакет можна придбати без будь-яких обмежень.

Плани на майбутнє:

У найближчих планах компанії СОТ - активне розширення діяльності та розвиток. Намічена подальша розробка електронних посібників «StudyBuddy» для інших навчальних предметів.

Переглянути демо версіі та докладніше ознайомитись з продуктом, можна на сайті компаніі - www.studybuddy.com.ua

 
Про компанію «Сучасні Освітні Технології»
ТОВ «Сучасні Освітні Технології» - український розробник і видавець мультимедійних навчальних посібників під торговою маркою «StudyBuddy», призначених для  школярів та абітурієнтів. Професійне оформлення відео та аудіо ряду, а також застосування спеціальних методик подачі матеріалу, сприяють кращому і більш швидкому запам'ятовуванню. Все це допомагає створювати у свідомості яскравий асоціативний ряд, розвивати образне мислення, пам'ять, навчитися швидко сприймати і якісно запам'ятовувати великі обсяги інформації.
www.studybuddy.com.ua
 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів