Огляд настільного декоративного світильника Philips LivingColors Iris Clear: магічна лампа

Головна Огляди Огляд настільного декоративного світильника Philips LivingColors Iris Clear: магічна лампа
09.09.2016

  Philips створив світлодіодні світильники LivingColors Iris Clear, яким під силу не просто освітлювати, а навіть створювати настрій, атмосферу  та наповнювати домівки теплом та затишком. Сферичні світильники мають в своєму розпорядженні 16 мільйонів кольорів, тому їх ввімкнення та робота – це справжнє світлове шоу з найширшою палітрою тонів та калейдоскопом відтінків.

   Philips створив світлодіодні світильники LivingColors Iris Clear, яким під силу не просто освітлювати, а навіть створювати настрій, атмосферу  та наповнювати домівки теплом та затишком. Сферичні світильники мають в своєму розпорядженні 16 мільйонів кольорів, тому їх ввімкнення та робота – це справжнє світлове шоу з найширшою палітрою тонів та калейдоскопом відтінків.

 

 

Для чого?

   Світильник LivingColors Iris - річ напрочуд універсальна, чого не скажеш на перший погляд. Способів використання чудо-лампи може бути безліч, головне уява! LivingColors Iris чудово підійде для оформлення світлових акцентів простору – і якщо звичайний точковий світильник матиме лише один такий варіант, то цей – 16 мільйонів кольорів та відтінків! Лампа може слугувати ідеальним нічником в дитячій кімнаті та створювати чарівну атмосферу, задавати тон сімейній різдвяній вечері чи шумній вечірці. Також це рішення є підходящим для зонування приміщень – будь то дім, офіс чи торгівельна зона. В решті-решт, з цим світильником можна навіть вчити з дитиною кольори – і це буде в рази цікавіше, інтерактивніше та ефективніше!

 

 

Дизайн

  Світильник має простий та невигадливий дизайн, що цілком зрозуміло, адже привертати увагу він має не виглядом, а «змістом». LivingColors Iris виконаний у формі прозорої півсфери з полікарбонату. В цілому, допоки лампи не ввімкнена, її можна навіть і не помітити, на стільки вона проста та лаконічна. Але в цьому й її перевага – такий «невидимий» дизайн дозволяє їй бути доречною в будь-якому інтер’єрі та місці. Лампа впевнено стоїть на скошеній поверхні, тому її можна розміщати як на столі чи тумбі, так і прямо на підлозі.

 

  В прозорій півсфері знаходиться об’ємний клиноподібний освітлювальний елемент. Світло виходить з верхньої плоскої частини лампи, проте він також розсіюється через всю площину кулі.

  Лампа виконана з якісних матеріалів, вона стійка та міцна, тому навіть перекинувшись або впавши, вона не розіб’ється.

 

Функціональність

  Світильник LivingColors Iris символізує собою сучасне покоління елементів освітлювання, які мають в рази більший функціонал, аніж ті рішення, до яких звикли користувачі. Сама лампа не має на собі жодних елементів управління, натомість користувачу пропонується зручний та компактний пульт ДУ. Керування світильником дуже просте та зрозуміле. Воно під силу навіть дитині. Так, на пульті ДУ є кругла клавіша ввімкнення та вимкнення, кольорове коло для вибору тону, на ньому розміщені кнопки для вибору насиченості тону та дві клавіші для вибору яскравості. Крім цього є ще дві окремі кнопки для збереження улюблених кольорів. Процес підбору свого ідеального кольору може захопити чи не на годину і варто сказати, що в цьому занятті є щось заспокійливе та умиротворююче – те, що треба після буденної біготні. Виробником передбачено також й автоматичний режим, коли кольори та відтінки змінюються самі. Щоб увімкнути цей режим, достатньо прокрутити кольорове коло на 360° за годинниковою стрілкою  і починається справжня феєрія кольорів, тонів та відтінків, яких всього нараховується 16мільйонів!

  Пульт ДУ дозволяє користувачу зберегти два улюблені кольори для швидкого доступу до них. Для того щоб задати колір слід натиснути та утримувати декілька секунд одну з клавіш. Яскравість та насиченість регулюється натисканням на відповідну точку на великій круглій кнопці. Пульт ДУ живиться від двох елементів ААА, а лампа – від мережі.

 

Враження

  Декоративний світильник Philips LivingColors Iris Clear – це універсальне рішення для урізноманітнення дизайну дому чи офісу. Надзвичайно повна палітра кольорів лампи дозволяє привносити новизну в інтер’єр хоч щодня. Світильник має приємний дизайн та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс пульта ДУ з автоматичним режимом та налаштуваннями яскравості і насиченості, тому навіть самий холодний та непривітний простір перетворить у затишне та комфортне місце.

 

 

Відеоогляд: Philips LivingColors Iris Clear

 

ОСОБЛИВОСТІ:

Ергономічний дизайн

Багатофункціональність

16 мільйонів кольорів

Зручний пульт ДУ

 
             СПЕЦИФІКАЦІЇ:
  • Модель Philips LivingColors Iris Clear
  • Вага 874 г
  • Розміри 20 х 18,5 х 18,8 см
  • Тип настільна, напільна
  • Матеріал полікарбонат
  • Технологія лампи світлодіодна
  • Клас захисту подвійна ізоляція
  • Кількість ламп 1
  • Кут променя 120 °
  • Потужність 10 Вт
  • Номінальний термін роботи 20000 годин
  • Кількість кольорів 16 млн
  • Живлення від мережі 100 В – 240В
  • Керівництво пульт ДУ
  • Живлення пульта ДУ 2хелементи ААА
  • Комплектація світильник, пульт ДУ

 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів