Бізнес-підхід до друку: нова серія НР LaserJet Ultra

Головна Огляди Бізнес-підхід до друку: нова серія НР LaserJet Ultra
31.10.2016

Інвестувавши один раз у придбання пристрою серії HP LaserJet Ultra, можна декілька років не витрачати на друк жодної гривні

Інвестувавши один раз у придбання пристрою серії HP LaserJet Ultra, можна декілька років* не витрачати на друк жодної гривні. До оновленої серії входять пристрої HP LaserJet Ultra M106w, HP LaserJet Ultra MFP M134a та HP LaserJet Ultra MFP M134fn.  

 

Успішні підприємства малого та середнього бізнесу – запорука добробуту країни. На шляху невеликих компаній зазвичай виникає чимало перепон, до того ж вони дуже чутливі до зайвих витрат. Розуміючи це, HP Inc. приділила увагу оновленню серії пристроїв для друку LaserJet Ultra, в результаті чого традиційно висока якість стала доступною за розумну ціну.

 

На сторінках переваг

У комплект поставки пристроїв оновленої серії HP Laser Jet Ultra входять одразу три повних картриджа HP, чого досить для друку приблизно 6 900 сторінок. Для багатьох компаній малого та середнього бізнесу такого обсягу друку досить для роботи протягом двох років. Знижена також вартість одного відбитку та експлуатації пристроїв в цілому, адже нова архітектура монохромних пристроїв обладнана двокомпонентною системою витратних матеріалів. До речі, раніше у пристроях початкового рівня виробних не використовував розділені картриджі: тонер-картридж та картридж фотобарабана-девелопера. При невеликих середньомісячних обсягах друку, клієнту може ніколи не знадобитися заміна картриджа фотобарабана-девелопера, що входить в комплект поставки. Справа в тому, що картриджі нового покоління забезпечують більш тривалий термін служби фотобарабана, в них використовуються більш надійні компоненти, вдосконалені датчики друку, тонер з низькою температурою плавлення і автоматично видаляється стрічка-заглушка. Все це значно знижує вартість відбитка за весь термін експлуатації пристрою.

 

На варті економії  

Додатково оптимізувати споживання електроенергії, витратних матеріалів та захиститись від підробок пристроям оновленої серії LaserJet Ultra допомагає технологія JetIntelligence. Крім того, на різних моделях серії доступні такі функції, як Apple AirPrint 1.5 з оптимізацією під розмір чи HP ePrint /WiFi Direct та WiFi 802.11.

Технічні можливості пристроїв оновленої серії легко задовільнять потреби малого та середнього бізнесу. Пристрої HP LaserJet Ultra здатні якісно друкувати зі швидкістю до 22 сторінок у хвилину, тоді як перша сторінка з’являється приблизно за 7,3 секунди, але звісно що ці показники багато в чому залежать не лише від друкуючих пристроїв, але ще й від конфігурації всієї системи, встановлених додатків, драйвера та складності документу. Щодо сканування, то МФУ даної серії здатні виконувати цю функцію зі швидкістю до 12 сторінок у хвилину.

Новi моделi HP LaserJet Ultra доступнi з жовтня для вiдгрузок партнерам зi складу ERC:

G3Q66A МФУ А4 ч/б HP LJ Ultra M134a
G3Q67A МФУ А4 ч/б HP LJ Ultra M134fn
G3Q39A Принтер А4 HP LJ Ultra M106w c Wi-Fi

 
*При середньомісячному обсязі друку до 280 сторінок з урахуванням ресурсу за стандартом ISO / IEC 19752. Фактичні результати можуть суттєво відрізнятися в залежності від вмісту сторінок, що виводяться на друк, та інших чинників. Докладну інформацію див. за адресою.  

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів