Портативна сила звуку: Onkyo Х6

Головна Огляди Портативна сила звуку: Onkyo Х6
24.11.2016

Природне звучання з мінімальним забарвленням вирізняє портативні колонки Onkyo X6 з-поміж аналогів. Такий рівень відтворення забезпечує фірмова технологія обробки звуку

Природне звучання з мінімальним забарвленням вирізняє портативні колонки Onkyo X6 з-поміж аналогів. Такий рівень відтворення забезпечує фірмова технологія обробки звуку.

 

Запасу гучності двох динаміків цієї акустичної системи загальною потужністю 12 Вт досить, щоб наповнити музикою невелику кав’ярню чи кімнату-студію. Високу деталізацію звуку, якою відрізняється Х6, забезпечують розташування випромінювачів та фірмова технологія цифрової обробки сигналів Onkyo.

Підключається пристрій до смартфону чи інших джерел звуку через Bluetooth 4.0 або ж за допомогою кабелю AUX, адже колонка обладнана роз’ємом 3,5 мм. При підключенні до мобільних пристроїв Х6 здатна також працювати як спікерфон завдяки вбудованому мікрофону.

Монолітний корпус пристрою виготовлено з екструдованого алюмінію – довговічного матеріалу з високою зносостійкістю. Усі елементи управління колонкою розташовано на верхній панелі на прогумованій стрічці: кнопка живлення, сигналу Bluetooth, відповіді на вхідний дзвінок, регулювання гучності та клавіша Multipair. Остання дозволяє синхронізувати до восьми колонок Onkyo Х6 та значно збільшити потужність звуку. З боків прогумованої стрічки є два LED-індикатори: один для ідентифікації роботи колонки, а інший для відображення синхронізації пристроїв.

На задній панелі розміщено роз’єм для підключення блоку живлення, USB для зарядки мобільних пристроїв з вихідною потужністю 1А та стандартний аудіовхід на 3,5 мм. Лицева та бічні грані колонки закрито чорними металевими решітками динаміків, а на нижній розташовано дві довгі гумові ніжки, що забезпечують пристрою гарну стійкість.

Багатофункціональність цієї портативної аудіосистеми не обмежується лише музичними можливостями. Вона також спроможна працювати як зовнішній акумулятор для інших мобільних пристроїв, які можна під’єднати через порт USB. Вбудованої в Onkyo X6 батареї ємністю 2200 мА*год та вихідною потужністю 1А досить для повного заряджання, приміром, Apple iPhone 6s, та ще залишиться для роботи самої колонки. До того ж ємності акумулятора, за умови, що він буде повністю заряджений, вистачить на 8 годин безперервної роботи портативної акустики.

 

Враження

Потужності Onkyo Х6 вистачить для невеликої вечірки у дружній компанії або програвання фонової музики в невеликій кав’ярні. Унікальна технологія виготовлення корпусу разом з фірмовою технологією обробки сигналу вирізняють модель з-поміж найближчих конкурентів.

СПЕЦИФІКАЦІЇ:

  • Модель Onkyo Х6 (OKAX6S/10)
  • Розміри 18х8,7х6,4 см
  • Вага 870 г
  • Динамік 2х1,75, 2x3
  • Потужність 12 Вт
  • Живлення Li-Pol 2200 мА*год (до 8 годин роботи)
  • Інтерфейси Bluetooth 4.0, роз’єм 3,5 мм, USB 2.0
  • Додатково робота як Power Bank

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів