Нові телекомунікаційні навісні шафи Z-BOX від ZPAS

Головна Огляди Нові телекомунікаційні навісні шафи Z-BOX від ZPAS
23.12.2016

На складі ERC принципово новий тип навісної шафи для обладнання 19"

Модель Z-BOX – це принципово новий тип навісної шафи для обладнання 19". Її каркасна конструкція дозволяє демонтувати всі навісні компоненти (двері, стінки, верхню та нижню плиту) не знімаючи шафи зі стіни та отримати вільний доступ до обладнання всередині.

Підвищена механічна міцність дозволяє розмістити в шафі обладнання загальною вагою до 100 кг, що набагато більше ніж 25 кг для попередніх моделей навісних шаф. Така конструкція шафи також дозволяє використовувати її каркас без навісних елементів як відкриту навісну раму для розміщення обладнання 19". Всі елементи шафи можуть бути демонтовані без спеціального інструменту, положення профілів 19" легко регулюється по глибині. Сам каркас складається з трьох рам та також може бути розібраний на для компактного транспортування шафи. Таким чином, шафа може постачатися як в зібраному, так і в розібраному вигляді для оптимізації логістики.

Стандартний комплект постачання включає каркас, нижню та верхню плиту, двері, дві бокові стінки та два фронтальних профілі. Додатково можна замовити пару тильних профілів для встановлення стандартних полок з кріпленням в чотирьох точках. Таким чином ми отримуємо повноцінну шафу 19" з можливістю розміщення на стіні.

Модель Z-BOX має такі основні параметри:

-          Призначений для застосування всередині приміщень, ступінь захисту IP20;
-          Виробляється в 2-х розмірах по глибині (400 та 600 мм) і 6-и розмірах по висоті (від 6 до 21 U);
-          Верхня та нижня плити мають отвори під кабельні вводи у вигляді заглушок і по три решітчастих отвори для установки вентиляторів;
-          Встановлення двері, бічних стінок та монтажних профілів виконується без використання інструменту;
-          Навантаження всього обладнання, змонтованого в шафі, розподіляється на його несучий каркас. Верхню та нижню плити, бічні стінки, а також двері шафи, можна монтувати або демонтувати також в разі повністю укомплектованої шафи, прикрученої до стіни;
-          Демонтаж бічних стінок можливий тільки при відкритих дверях.

Новий дизайн шафи включає три імідж-лінії на дверях з листової сталі чи загартованого скла. В базовій версії шафа постачається з порошковим фарбуванням, але під замовлення доступні версії з нержавіючої сталі чи з обклеюванням пластиковою плівкою з будь-яким зображенням.

На складі ERC зараз доступні такі моделі:

WZ-7240-20-A2-011 Шафа Z-BOX 19'' 10U 600x600 мм
WZ-7240-20-A3-011 Шафа Z-BOX 19'' 12U 600x600 мм
WZ-7240-20-A4-011 Шафа Z-BOX 19'' 15U 600x600 мм
WZ-7240-20-A5-011 Шафа Z-BOX 19'' 18U 600x600 мм

Відео про конструктивні особливості шафи Z-BOX можна подивитись за посиланням

 

 
З приводу консультацій та замовлення шаф ZPAS та інших компонентів СКС звертайтеся за адресою: network@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів