Galileo Strollcycle: комфорт батьків, радість дітей

Головна Огляди Galileo Strollcycle: комфорт батьків, радість дітей
27.09.2017

На одвічне питання, що узяти на прогулянку: коляску чи велосипед, — знайдена відповідь. Звісно, революційний і перший у своєму роді компактний триколісний велосипед із функціоналом компактної коляски.

Співзасновники Galileo — просвітлені винахідники, які мають понад 40 років досвіду роботи в іграшковій та дитячій промисловості. Важливо, що вони обидва батьки, і їхня мета — покращити життя дітей та молодих родин. Девізом компанії є вислів Галілео Галілея: «Будь-яку істину зрозуміти легко, якщо її вже відкрили; головне якраз у тому, щоб її відкрити».

2012 року натхнені духом Галілея підприємці вигадали Strollcycle — трансформер, що поєднує найкраще від дитячої коляски та триколісного велосипеда. Усі компромісні рішення між дизайном і практичністю команда Galileo тестувала на власних дітях, і вони із впевненістю заявляють на весь світ, що можна поєднати гарний дизайн, зручність та надійність, якщо правильно і відповідально підходити до своєї роботи.

Велосипед Galileo розробляли відповідно до потреб молодої сім’ї, яка з появою дитини хоче продовжувати пізнавати світ, але при цьому не готова жертвувати дизайном речей на користь практичності. Подорожуючи з дитиною або збираючись з нею за покупками чи просто на прогулянку, майже кожна родина замислюється, що узяти із собою: коляску чи велосипед? А якщо малюк захоче спати під час прогулянки, і велосипед стане тягарем, або дитина занудьгує і буде вередувати? Такі питання хвилюють сучасну активну сім’ю.

На їхній запит знайдено рішення — триколісний велосипед із функціоналом компактної коляски. Galileo Strollcycle — це нове поняття в комфорті для родинних прогулянок з дитиною. Тепер не потрібна коляска або великий триколісний велосипед, який займає багато місця і дуже важкий.

Коли ваш малюк підросте, то зможе їздити самостійно. Основна ідея, якої дотримувалися під час розробки — радість для дитини, комфорт для батьків. Футуристичний дизайн кидає виклик уяві, а інноваційні технології виробництва дозволяють назвати цей транспорт велосипедом майбутнього. Його можна використовувати від 10 місяців до 3 років.

Велосипед не займає багато місця — у нього суперкомпактні розміри у складеному вигляді: 75×49×23см. Завдяки чому його дуже зручно переносити. Із цим велосипедом комфортно подорожувати не тільки автомобілем, а навіть літаком чи потягом. А вдома він може зберігатися під ліжком чи у шафі.

Strollcycle випускають у трьох кольорах: червоному, синьому і зеленому.

Періоди дорослішання разом з Galileo

Цікава коляска: від 10 до 18 місяців

Велосипед використовується як зручна, але більш цікава для дитини коляска. Малюк ще не може керувати велосипедом самостійно. І керування, і штовхання транспорту проводять батьки. Тут встановлено захисні дуги, дитина закріплена ременями безпеки, а педалі використовуються як підніжка. Кермо не управляє переднім колесом, і дитина може гратися ним, не впливаючи на напрям руху.

Коляска + велосипед: від 18 до 30 місяців

Використовується як триколісний велосипед з батьківською ручкою. У цей період дитина вчиться і розвивається особливо активно. Вона пізнає світ і навчається керувати своїм першим транспортом. Захисні дуги зняті, дитина закріплена ременями безпеки. Кермо управляє напрямом руху, а педалі встановлені на колесі. У цьому випадку можна встановити два режими обертання педалей: разом з колесом та незалежно від колеса. У режимі незалежно від колеса всі рухи з педалями робляться легко, але вони не впливають на рух велосипеду. Це потрібно для навчальних цілей, коли дитині потрібно звикнути до такого принципу руху, але самостійно рухати велосипед їй заважко. Другий режим встановлюється, коли дитина вже звикла до педалей і намагається самостійно, прикладаючи силу, рухати велосипед. У цьому режимі батьки допомагають дитині рухати велосипед.

Триколісний велосипед: від 30 до 36 місяців

Класичний триколісний велосипед. Батьківська ручка з анатомічною спинкою замінюється на пластикову спинку. Дитина самостійно керує та рухає велосипед без сторонньої допомоги.

Чотири функціональні режими:

  • Режим сидячи — забезпечує вертикальну позицію спинки сидіння для вашого малюка під час руху, а ергономічне крісло зі зручною боковою підтримкою регулюється і може бути переміщене назад або вперед, забезпечуючи максимальний комфорт для дитини.
  • Режим сну — спинка крісла відкидається назад, щоб дитині було зручно дрімати. Це регулювання можна провести, не турбуючи дитину за допомогою перемикача на зовнішній стороні спинки.
  • Безпечне управління — лише одне натискання кнопки — і контроль переходить від дитини до батьків.
  • Нейтралізація педалей — батьки можуть відімкнути роботу педалей — вони будуть обертатися легко, не впливаючи на швидкість їзди. Це відмінний варіант для маленьких дітей, яким потрібна практика в тому, щоб крутити педалі; це поліпшить їхні навички та підготує до самостійного керування. Якщо дитина не дістає до педалей на колесі, їх можна переставити на опору, розташовану під сидінням, і використовувати як зручну підставку для ніг.

Унікальна, інноваційна, ергономічна конструкція:

  • Велосипед Galileo не потребує професійного збирання перед початком експлуатації, потрібно приєднати лише кілька деталей — і він готовий до прогулянки.
  • Вага лише 6,5 кг.
  • Кермо з ергономічними та зручними рукоятками
  • Ремені безпеки з накладками, які гарантують дитині не лише безпеку, але й комфорт.
  • Захисні бампери з легким доступом з обох сторін і можливістю відкидання правої та лівої частини окремо.
  • Унікальна телескопічна ручка, що налаштовується індивідуально під зріст батьків.
  • Знімний навіс від сонця з регульованим кутом.
  • Обмежувальний бампер безпеки.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів