Огляд планшету Apple iPad Pro 10.5

Головна Огляди Огляд планшету Apple iPad Pro 10.5
19.10.2017

З виходом Pro-версії свого планшета, Apple дає можливість використовувати розширений функціонал і можливості, яких вистачить не тільки для творчості і розваг, а й повноцінної роботи. І все це в зручному, перевіреному часом форм-факторі, разом з передовою мобільною операційною системою iOS 11. Якщо старша модель з діагоналлю в 12,9" здасться користувачам великою, то в Apple є новий iPad Pro 10,5", який за розмірами дуже схожий на класичний iPad і прийшов на заміну iPad Pro 9,7", який вирішили зняти з виробництва.

Функціональність

iPad Pro ідеальний для роботи на ходу, його без проблем можна взяти з собою, а для підвищення комфорту два додаткових аксесуара - Apple Pencil і Smart Keyboard. Першим можна малювати, писати і робити нотатки, а додаткова повнорозмірна клавіатура швидко складається і перетворюється в тонку і легку обкладинку.

Зараз iPad Pro працює на новій iOS 11. Вона отримала багато нових функцій і величезні можливості завдяки режиму багатозадачності.

Оновлена ​​панель Dock допоможе швидко відкрити додатки і файли, з якими користувач працює найчастіше.

Такі режими як Slide Over і Split View запускають одночасно дві програми - можна займатися обробкою фотографій в Photoshop Fix і верстати веб-сайт, або вибирати авіаквитки та відзначати в календарі необхідні дати. З функцією «перетягування» можна переносити файли, картинки або текст всього одним рухом руки.

Для iOS на даний момент створено величезну кількість програмного забезпечення - для творчості, роботи, освіти та інших завдань.

Оснащення

Дисплей нового iPad Pro отримав антибліковий фільтр, а завдяки новій технології ProMotion збільшилася його швидкість відгуку. Тепер частота оновлення складає 120 Гц. Фільми та відео виглядають чудово, а графіка в іграх відображається на рівні потужних ПК та ігрових консолей останніх поколінь.

10,5-дюймова матриця на 20% більше ніж у 9,7-дюймової моделі, при цьому в Apple зберегли параметр щільності пікселів - 264 ppi. Якщо ж порівнювати з розмірами - вага з 9,7-дюймовим iPad (версія Wi-Fi) однаковий - 469 г, а ось товщина менше на 1,4 мм - 6,1 проти 7,5 мм. Це явна перевага.

Неймовірна продуктивність iPad Pro заснована на 64-бітному 6-ядерному процесорі A10X Fusion. Він справляється з обробкою відеороликів у форматі 4K, рендерингом складних 3D-моделей і навіть роботою в двох додатках одночасно.

Доступно три об'єму пам'яті - 64, 256 і 512 ГБ, а також чотири різних кольорів корпусу - сріблястий, сірий космос, золотий та рожеве золото.

Окремо варто сказати про камери - 12-мегапіксельний модуль з діафрагмою ƒ/1.8 і оптичною стабілізацією робить відмінні знімки. Допомагає в цьому шестілінзовий об'єктив, гібридний ІК-фільтр і сенсор BSI. За рахунок кінематографічної стабілізації відео, можна знімати і монтувати контент найвищого рівня.

Для селфі та дзвінків по Face Time передбачена фронтальна камера. Вона підтримує розпізнавання осіб і фігур.

Новий планшет Apple оснащенно найактуальнішими бездротовими модулями - Wi-Fi ac з підтримкою технології MIMO, Bluetooth 4.2. Версія планшета з підтримкою стільникового зв'язку працює з GSM і 4G LTE, а також GPS, CDMA і GLONASS.

Для ще кращої роботи системи безпеки в iOS, в iPad Pro впровадили датчик відбитка пальців Touch ID другого покоління. Він працює ще швидше і точніше.

iPad Pro отримав чотири аудіодинаміка, які забезпечують якісне відтворення музики різних жанрів. Гучності вистачить для перегляду фільмів в домашній обстановці. Особливість аудіосистеми в тому, що незалежно від положення планшета, верхні динаміки відтворюють високі частоти, а нижні тільки низькі.

Незважаючи на збільшену потужність iPad Pro і найсучасніше технічне оснащення, планшет протримається без підзарядки до 10 годин. Цього вистачить для повноцінної роботи в дорозі, на зустрічах, а також в офісі.

Враження

Apple iPad Pro 10.5 - «прокачана» версія класичного iPad, яка дозволить додати до статусу ідеального пристрою для розваг і творчості, ще й статус відмінного робочого інструмента. Технічні можливості грамотно доповнені новою версією операційної системи iOS 11. У ній користувачі зможуть виконувати повсякденні завдання ще швидше та ефективніше.

Специфікації:

  • Модель Apple iPad Pro 10.5
  • Процесор 6-ядерний A10X Fusion
  • Вага 469-477 г
  • Розміри 25,06 x 17,41 x 0,61 см
  • Дисплей 10,5", Retina, 2224 x 1668 пікселів
  • ОЗУ 4 ГБ
  • Накопичувач 64/256/512 ГБ
  • Камери 12 МП, ƒ/1.8 + 7 МП
  • Комунікації версії Wi-FI Wi-Fi 802.11b/g/n/ac, Bluetooth 4.2, NFC
  •                     версії Wi-Fi + Cellular Wi-Fi 802.11b/g/n/ac, Bluetooth 4.2, NFC, GPS, GLONASS
  • Порти Lightning, 3,5-мм аудіорознім
  • Батарея Li-Ion, до 10 годин
  • ОС iOS 10.3.2 с можливістю оновлення

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів