Завжди в тонусі з Acer Swift 3

Головна Огляди Завжди в тонусі з Acer Swift 3
20.10.2017

Для роботи у стилі «фріланс» чи просто в дорозі потрібен максимально компактний пристрій із фізичною клавіатурою. Acer створив ідеальну для цього модель — Swift 3.

Ключові особливості моделі Acer Swift 3 — це 14-дюймовий IPS-дисплей, невелика товщина алюмінієвого корпусу, здатність пристрою довгий час працювати автономно і розширені комунікаційні можливості.

Розширюйте продуктивність

Головне в роботі з ноутбуком — можливість якісно сприймати інформацію, що транслює пристрій. Тож без гарного екрана не обійтися: у новій моделі Acer використовується IPS-матриця з підтримкою технології Acer Color Intelligence, яка забезпечує яскраве та чітке зображення. Виробник також подбав про захист зору користувачів: в Acer Swift 3 застосована технологія Acer Bluelight Shield, яка фільтрує синє світіння матриці. Це дозволяє довго працювати без втоми для очей.

У Acer Swift 3 використовується 14-дюймовий дисплей, хоча габарити ноутбука залишаються на рівні 13-дюймових моделей. Новий пристрій важить всього 1,5 кг і може поміститися в невеликий рюкзак, а взагалі його можна носити в руках та не боятися пошкодити. Справа в тому, що корпус Acer Swift 3 вироблено з анодованого алюмінію, який навіть після тривалої експлуатації збереже свій зовнішній вигляд, а потертості не будуть помітними на сріблястому, синьому чи золотому корпусі (залежно від обраного кольору моделі).

Власників нового ультрабука Acer не злякає жоден ненормований графік, адже вони завжди будуть впевнені у своєму комп’ютерному пристрої: вбудована акумуляторна батарея Acer Swift 3 забезпечує до 12 годин автономної роботи.

Ефективна комбінація

За високий рівень продуктивності пристрою відповідає процесор Intel серії Core. Залежно від конфігурації в ультрабуці може використовуватись рішення шостого або сьомого покоління. А у швидкій обробці даних допомагає оперативна пам’ять стандарту DDR4 та SSD-накопичувач, обсяг якого може досягати 512 ГБ.

Щоб користуватися новим пристроєм було максимально комфортно, Acer зібрав у ньому найзручніші рішення. Так, вбудований сканер відбитків пальців спрощує процес входу в систему без необхідності введення пароля, а великий тачпад підтримує жести швидкого управління функціями ОС Windows 10. За якісний та гучний звук ультрабука відповідають стереодинаміки і технологія Acer TrueHarmony, а на додачу залежно від комплектації можна обрати клавіатуру з підсвічуванням.

Щодо комунікаційних можливостей, то в Acer Swift 3 інтегрований порт USB 3.1 Type-C, що забезпечує передачу даних зі швидкістю до 5 Гбіт/с, а додатковий роз’єм USB 3.0 підтримує зарядку мобільних пристроїв при вимкненому ноутбуці. Окрім того, в Acer Swift 3 встановлено модуль Wi-Fi стандарту ac, збільшену пропускну здатність якого (до 867 Мбіт/с) забезпечують технології 2x2 MU-MIMO.

СПЕЦИФІКАЦІЇ:

  • Модель Acer Swift 3
  • Процесор Intel Core i3/i5/i7 шостого або сьомого покоління
  • Графічний процесор інтегрований Intel HD Graphics 520 або 620 (у сьомому поколінні)
  • Розміри 34,1×23,66×1,795 см
  • Вага 1,5 кг
  • Дисплей 14", IPS, 1920×1080/TFT 1 366×768
  • ОЗУ 4/8 ГБ DDR4
  • Накопичувач до 512 ГБ SSD
  • Комунікації Wi-Fi 802.11b/g/n/ac, Bluetooth 4.0
  • Порти комбінований аудіорознім, USB 3.1 Type C, USB 3.0, USB 2.0, HDMI
  • Акумуляторна батарея 3220 мА*год
  • ОС Windows 10 Home 64-біт

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів