Кондиціонери Supra Essential Plus. Японська досконалість у кожній деталі

Головна Огляди Кондиціонери Supra Essential Plus. Японська досконалість у кожній деталі
23.10.2017

Цьогорічні новинки у серії спліт-систем японського бренда Supra мають усі шанси стати «Вибором 2017 року» у середньому ціновому діапазоні.

«Вагомий плюс» (Essential Plus) — так назвали свою нову лінійку кондиціонерів інженери всесвітньовідомої японської компанії Supra, натякнувши: переваги цих пристроїв дуже суттєві.

Серія Essential Plus випускається на майданчиках прогресивного виробника кондиціонерів GREE. Загалом представлено 10 новинок, серед яких 5 кондиціонерів класичного типу, а решта — інверторні спліт-системи. Кожна випереджає та перевершує попередниць у продуктивності, надійності та доступності, як стверджують у Supra.

То що ж нового в Essential Plus 2017?

Міць та сила

Нові пристрої кімнатного охолодження обладнано надзвичайно продуктивними двигунами GREE з потужністю охолодження від 2200 до 6155 Вт. Окрім класичного режиму роботи, спліт-системи Essential Plus мають додаткові функції: обігрів та осушення повітря, таймер, антибактеріальний та протипиловий фільтри тощо.

Впевнена робота у будь-яку погоду

Кондиціонери розраховані на роботу в широкому температурному діапазоні. Вони забезпечать відчутну прохолоду в будинку навіть при аномально високій температурі за вікном до + 43 °C, тоді як інверторні моделі впораються і з + 48 °C. Щодо режиму опалення, то пристрої інверторної серії впевнено працюють взимку при –22 °C на вулиці, що рідкість для кондиціонерів цього цінового сегмента.

Оновлений стиль

Здавалося б, усі спліт-системи Essential Plus 2017 виконано в класичному стилі Supra, проте не без нововведень: на DC-інверторних кондиціонерах з’явився прихований у корпусі дисплей.

Низьке споживання електроенергії

Майже всі кондиціонери Essential Plus, окрім найпотужніших, належать до класу економного споживання електрики А/А. Це дозволяє істотно скорочувати витрати не електроенергію, а разом з тим ефективно та швидко охолоджувати кімнатний простір.

Дивовижна беззвучність

На низькій швидкості вентилятора рівень шуму внутрішнього блоку спліт-систем Essential Plus складає всього 24 Дб, тож працюючий кондиціонер Supra не потурбує під час відпочинку або роботи.

Електроніка нового покоління

Кондиціонери нової лінійки укомплектовано сучасною електронікою. Наприклад, вбудована система контролю якості електроенергії убезпечує кондиціонер від виходу з ладу через коротке замикання або зниження напруги. Окрім того, програма самодіагностики 24 години на добу стежить за безперебійною та налагодженою роботою пристрою.

Японська якість та довговічність

Ударостійкий корпус нагнітача та антикорозійне покриття випарника забезпечать спліт-системі Essential Plus довгий строк роботи без необхідності додатково ремонтувати.

Приваблива ціна

Нові інверторні та класичні спліт-системи Supra набагато доступніші, аніж аналогічні за потужністю пристрої інших виробників.

Надійність, що вражає

Окрім ретельного підбору комплектуючих, якість кожної спліт-системи Essential Plus суворо контролюється інженерами виробника та найкращими спеціалістами майданчика GREE. Найдрібніший дефект у роботі кондиціонерів цієї системи категорично не допускається, тож виробник сміливо пропонує на всі моделі нової лінійки гарантію 36 місяців.

 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів