На швидкості синергії

Головна Огляди На швидкості синергії
24.10.2017

У Лондоні на грудневій конференції Discover 2015 компанія Hewlett Packard Enterprise (HPE) вперше представила свою нову платформу Synergy, у якій на практиці реалізувала концепцію інфраструктури, що компонується.

Цей крок став революційним у розвитку IT-інфраструктури, адже Composable Infrastructure — це якісно новий підхід до інфраструктури, нова архітектура для центру обробки даних від першого до останнього рівня, що пропонує підприємству зовсім іншу концепцію ведення бізнесу. Скомпонована інфраструктура включає і обладнання, і програмне забезпечення, які утворюють єдину систему, що зменшує складність експлуатації традиційних навантажень а також підвищує гнучкість та швидкість видачі нових поколінь додатків і послуг.

Троїста природа

Composable Infrastructure має щонайменше три основні властивості:

  • Гнучкі пули ресурсів, що адаптуються. Власне, йдеться про обчислювальні ресурси, комутацій та ресурси зберігання, які з моменту завантаження готові підтримати будь-яке фізичне або віртуальне робоче навантаження та досить швидко компонуються для підтримки визначених програм і послуг.
  • Середовище управління, що програмно визначається. Засоби автоматизації на основі шаблонів для швидкого впровадження змін за допомогою програмних засобів.
  • Уніфікований інтерфейс. Відкритий програмний інтерфейс додатків (API), що надає один рядок коду для абстрагування кожного елемента інфраструктури відповідно до моделі «інфраструктура як код».

Інфраструктура як код (Software defined infrastructure)

Компонована інфраструктура HPE, що заснована на новому підході до архітектури, дозволяє за потреби швидко розгортати ІТ-ресурси для будь-якого робочого завдання, використовуючи потужне програмне забезпечення. Якщо раніше на розгортання ін-­фраструктури потрібно було кілька тижнів, то зараз це можливо зробити за лічені хвилини та без допомоги вузькопрофільних адміністраторів: мережевих або тих, хто спеціалізується на системах зберігання даних.

Універсальний інтерфейс API з потужними інструментами з екосистеми партнерів HPE об’єднується з інтелектуальною системою і так забезпечує оптимальну комбінацію обчислювальних ресурсів, системи зберігання даних та комутаційної мережі.

Як це допоможе бізнесу?

«Економіка ідей» сьогодення вимагає від бізнесу швидкого перетворення ідей у нові послуги, продукти або програми. Робити це з Composable Infrastructure стало значно простіше, а це значить, що і на ринку вони можуть з’явитися швидше. HPE Synergy — це єдина інтегрована інфраструктура, що може допомогти ІТ-організаціям спростити операційну складність порівняно з роботою у традиційних середовищах, а на додачу прискорити швидкість обслуговування.

Окрім того, в ідейній економіці існують нові класи додатків, які швидше та ефективніше виводять ідеї на ринок. Разом з тим ІТ-середовище має підтримувати традиційні додатки, що виконують основні бізнес-операції. Приклади цих традиційних додатків містять у собі великі спаковані попередньо бази даних та додатки планування ресурсів підприємства (ERP). Gartner описує цей тип ІТ-середовища як «бімодальне обчислення». Компанії повинні прийняти стратегію, що підтримує наявну інфраструктуру для традиційних додатків і створює іншу інфраструктуру та інструменти для нових хмарних і мобільних додатків.

HPE Synergy — ідеальне рішення для архітектурних та управлінських рішень, яке орієнтоване на традиційні та нові бізнес-додатки для сучасних ІТ-середовищ. Це перша платформа, створена з нуля для Composable Infrastructure, яка дозволяє ІТ-організаціям створювати і доставляти нову інформацію миттєво та безперервно. Вона використовує єдиний інтерфейс управління та уніфікований API, аби знизити складність роботи з традиційними робочими навантаженнями та збільшити швидкість роботи для нових поколінь додатків і служб.

За більш детальною інформацією звертайтеся до групи технічних спеціалістів на адресу: server@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів