На вартi мiкроклiмату: прецизiйнi кондицiонери STULZ

Головна Огляди На вартi мiкроклiмату: прецизiйнi кондицiонери STULZ
02.11.2017

Як можна захистити ЦОД та водночас збільшити ефективність апаратури? Як забезпечити оптимальні умови в архівах, лабораторіях, торговельних та бізнес-центрах? Легко! Оптимальні мікрокліматичні умови скрізь, де необхідно, створять кондиціонери STULZ.

2016 року світовий лідер у галузі кондиціонування та створення мікроклімату STULZ з’явився в Україні у портфелі Softprom by ERC. Одна з особливостей цієї прецизійної (високоточної) техніки в тому, що завдяки спеціальним методам та технологіям кондиціонери марки забезпечують ефективне та економічне використання іншої апаратури в приміщеннях. Що ж дозволяє цим рішенням бути найоптимальнішими?

Німецька якість. Високоякісна апаратура виготовляється відповідно до міжнародних стандартів ISO 9001 та ISO 14001. Кожну одиницю перед використанням можна випробувати в тестовому центрі в Німеччині.

Використання Free Сooling. На відміну від розповсюдженого міфу, Free Сooling не є безкоштовним. Зазвичай для циркуляції, очищення та зволоження зовнішнього повітря необхідно багато енергії, але не з кондиціонерами STULZ. Ця німецька техніка допомагає підібрати найкраще рішення аби заощадити до 92 % енерговитрат завдяки комбінаціям Indirect та Direct Free Сooling, а також механічного охолодження.

Оптимізована конструкція. Стан більшості прецизійних кондиціонерів STULZ можна перевірити швидко та легко, адже у пристроїв передбачено можливість технічного доступу через передню панель.

Проектні рішення. Окрім основної широкої лінійки рішень, що адаптується фактично під будь-які зовнішні умови та внутрішні вимоги, Softprom by ERC із STULZ пропонують проектні рішення, що найточніше відповідатимуть технічному завданню, а також попередній розрахунок будь-якого проекту. І все це лише за один робочий день.

Прагнете бути партнером? Softprom by ERC пропонує зручні та вигідні партнерські умови, технічний супровід проектів, навчання та сертифікацію партнерів. Звертайтеся на адресу: stulz@softprom.com

Звернувшись до Softprom by ERC, ви отримаєте:

  • попередній розрахунок проекту та кваліфікований підбір апаратури згідно з ТЗ протягом одного робочого дня;
  • навчання та сертифікацію;
  • реєстрацію проектів та технічний супровід: зустріч із замовником, презентації, пілот тощо;
  • онлайн-підтримку з питань щодо STULZ;
  • співпрацю в супроводі проекту: виїзд на об’єкт для аудиту, експертну підтримку під час запуску та монтажу;
  • офіційну гарантію від постачальника від 1 до 5 років;
  • ваш новий бізнес з високою маржинальністю.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів