LG InstaView Door-in-Door. Постукай двічі – загляни всередину

Головна Огляди LG InstaView Door-in-Door. Постукай двічі – загляни всередину
06.11.2017

Холодильники Side-by-side із системою InstaView Door-in-Door втілюють прагнення LG поліпшити життя споживачів. Усунення необхідності відчиняти і зачиняти дверцята — інновація, яка є новою хвилею еволюції холодильників.

Дивна, але найпоширеніша звичка — відкрити холодильник та стояти й дивитися в нього. Скільки разів за день ви відкриваєте дверцята холодильника? А скільки разів безцільно? Дослідження LG довело: якщо родина з чотирьох осіб, то це 79 разів на день — з них 32 безцільно. До того ж багато хто взагалі забуває причинити дверцята, незважаючи на те, що 56 % опитаних не люблять, коли холодильник залишено відчиненим. Щоб вирішити цю проблему, компанія впровадила інноваційну технологію перевірки та швидкого пошуку улюблених продуктів — InstaView Door-in-Door. Тепер користувачі бачитимуть вміст холодильника, не відчиняючи його: для цього потрібно лише двічі постукати по дверцятах.

Це не тільки полегшує доступ до улюблених продуктів і задовольняє цікавість, а й зменшує втрати холодного повітря до 41 %, що подовжує строк зберігання продуктів. Оскільки тепер холодильник відчиняється значно рідше, є менше причин для занепокоєння щодо того, чи причинено дверцята дверцята. У чарівної двері потрійне, надійне і міцне скло, воно не пропускає сонячні промені.

Перші враження про новинку: холодильник цілковито спрямований на довгострокове зберігання, свіжість і заощадливість. Система Total No Frost забезпечує відсутність конденсату, це зберігає продукти свіжими довше. Технологія Hygiene Fresh + з п’ятиступінчастим фільтром знищує до 99,999 % шкідливих бактерій, які спричиняють псування їжі, а також усуває кислий і лужний запахи. Зона оптимальної вологості Fresh Balancer для зберігання овочів і фруктів забезпечує тривале збереження корисних властивостей і свіжості.

В унікальному інверторному лінійному компресорі від LG замість звичайного приводу зворотно-поступального руху використовується лінійний поршневий. Це скорочує внутрішнє тертя і економить до 32 % електроенергії. Виробник надає 10 років гарантії на побутовий лінійний компресор. Принцип роботи лінійного компресора (лінійний рух поршня) є більш стабільним і створює на 25 % менше шуму порівняно зі звичайним.

Moist Balance Crisper накопичує конденсат у стільники, запобігаючи потрап­лянню крапель на продукти. Разом з тим вода повільно випаровується, створюючи оптимальну вологість. Це добре для більш тривалого зберігання фруктів й овочів. Унікальний дизайн прихованої ручки-карману доповнено кнопкою легкого відкривання. Навіть коли руки зайняті, відкрити холодильник буде нескладно.

InstaView Door-in-Door — адаптивний і гнучкий для будь-яких потреб: повсякденних і особливих. Великий торт до дня народження? Без проб-лем. Раптова вечірка? У холодильнику є Utility Box — зручне місце для зберігання перекусів та спеціальна полиця для чотирьох пляшок вина. Дотримуєтеся здорового харчування? Рибні і м’ясні стейки будуть свіжими і готовими до приготування. Втомлює спека, а напої з магазину ще не встигли охолодитися? Дверний льодогенератор забезпечить прохолоду будь-коли.

Вишенькою на торті стане додаток SmartThinQ, активований за допомогою Wi-Fi, з яким можна керувати роботою холодильника, навіть перебуваючи поза межами помешкання.

СПЕЦИФІКАЦІЇ:

  • Модель GC-Q247CABV
  • Розміри 91,2×17,90×73,8 см
  • Місткість 220/406 л
  • Клас енергоспоживання А+
  • Fresh Balancer, Moist Balance Crisper, Total No Frost, Smart ThinQ (Wi-Fi), Fresh Zone
  • Дверний льодогенератор, полиця для чотирьох пляшок вина

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів