Кiно та iгри від Genius

Головна Огляди Кiно та iгри від Genius
09.11.2017

Genius продовжує вражати справжніх шанувальників комп’ютерних ігор і кіно та демонструє яскраві новинки: мобільний театр, комплект для справжніх геймерів, ігрову гарнітуру з агресивним дизайном та дві клавіатури, що витримають найзапекліші віртуальні баталії.

Потужний мобільний театр

Є бажання влаштувати вечірній кінозал під відкритим небом або насолодитися звуковими ефектами нового екшна, а потужності вбудованих динаміків планшета, ноутбука чи кишенькової колонки недостатньо? На допомогу прийде портативна акустична система Genius MT-20. В її назві «MT» розшифровується як «мобільний театр». Сумарною потужністю в 15 Вт вона передає сигнал широкого діапазону частот з високою точністю, як в кінотеатрі, а партії контрабаса чи бас-гітари під час відтворення музичних записів звучать цілком чисто. При цьому колонку зручно взяти з собою, у цьому допоможе міцна рукоятка.

При повному заряді акумулятора «мобільний театр» працює протягом 10 годин. МТ-20 підтримує вибір кількох режимів прослуховування: чи то буде супровід кіноперегляду, чи відтворення музики. А зміна режимів відбувається лише натисканням однієї клавіші. Додаткова зручність при використанні MT-20 досягається завдяки Bluetooth-модулю, AUX-розніму 3,5 мм та слоту для карти пам’яті SD.

MT-20 [Black] 31731073104

MT-20 [Silver] 31731073102

Гарнітура з агресивним дизайном

Ігрова гарнітура HS-G680 має якісні 50-мм динаміки, які працюють у режимі формату 7.1. Підключення відбувається за допомогою USB, а значить, у своїй конструкції вона має власний процесор обробки звуку. Система шумопоглинання в HS-G680 вражає: сторонній шум не відволікає від гри, навіть якщо біля гравця відбуваються жваві дискусії.

Взаємодію між гравцями реалізовано на дуже високому рівні, причому ретельних налаштувань мікрофона для досягнення кращого звуку робити не доведеться.

Дизайн HS-G680 відверто агресивний. Зовнішня сторона амбушур має текстуровану форму з барвисто-червоним підсвічуванням. Це чудово поєднується з глибоким чорним кольором навушників, роблячи гарнітуру схожою на барабан револьвера. Але за бажанням його можна просто вимкнути. Гарнітура має укріплене обплетення кабелю, яке витримає численні скручування, а полегшене оголів’я та м’які амбушури забезпечать насолоду від улюленої гри тривалими годинами.

HS-G680 USB [Black] 31710201100

Клавіатури для переможців

Scorpion K6 та Scorpion K10 — клавіатури з революційною технологією конструкції клавіш, аналогічної механічній та спроектованої спеціально для ігор, тому забезпечують чудовий тактильний відгук та швидкість реакції. Ці моделі не бояться тривалої експлуатації, а для переваги в іграх вони підтримують можливість одночасного натискання до 19 клавіш. Особливий дизайн захищає від раптового проливання рідини.

Окремої уваги заслуговує підтримка власної утиліти SmartGenius App, яка дає можливість налаштувати клавіші F1 — F12 на різні види ігрової зброї, оптимізувати продуктивність і відрегулювати підсвічування пристроїв, навіть завантажити найкращі профайли з хмарного сервісу Genius Cloud.

Scorpion K6 має яскраве підсвічування синього кольору, натомість Scorpion K10 може похизуватись Backlighting RGB LED з різноманітними варіантами підсвічування, режимами яскравості та численними візуальними ефектами.

Scorpion K6 Ru 31310476102

Scorpion K10 Ukr 31310003409

Усі обладунки з однієї коробки

Справжнє знаряддя для любителів комп’ютерних ігор — комплект KMH-200. До його складу входять дротові миша, клавіатура і стереогарнітура. Усі ці пристрої виконані в єдиному стилі та ідеально поєднуються між собою.

Клавіатура з даного комплекту обладнана низькопрофільними клавішами з тихим ходом, конструкція яких забезпечує чіткий тактильний відгук. Ковпачки кнопок W, A, S і D, а також групи управління курсором виділені червоним кольором. Корпус обладнаний дренажними отворами на нижній панелі, так що навіть випадково пролита на клавіатуру рідина не виведе її з ладу.

Корпус миші Genius X-G200 симетричної форми і однаково зручний для управління як правою, так і лівою рукою. Встановлений у цьому маніпуляторі оптичний сенсор здатний фіксувати переміщення з точністю до 1000 dpi. Для створення візуального ефекту передбачене яскраве червоне підсвічування.

Ігрова гарнітура Genius KMH-200 створена на базі повнорозмірних накладних навушників з регульованим оголів’ям. У кожному з навушників встановлено 40 мм динамік з широким діапазоном частот. Амбушури і оголів’я зовні обшиті м’якою шкірою, завдяки чому для користувача забезпечено максимально комфортні умови навіть під час тривалих ігрових сесій. Мікрофон встановлено на гнучкій штанзі, яка приєднана до одного з навушників. Поруч знаходяться вимикач мікрофона і коліщатко регулювання гучності.

Усі пристрої з комплекту Genius KMH-200 не вимагають встановлення специфічних драйверів тому готові до роботи одразу після підключення.

KMH-200 USB Rus 31280230102

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів