Розвінчування міфів про флеш-пам’ять

Головна Огляди Розвінчування міфів про флеш-пам’ять
15.01.2018

За результатами дослідження Aberdeen Group, виявлено п’ять найпоширеніших міфів, на яких ґрунтуються побоювання багатьох компаній щодо переходу на флеш-пам’ять.

Флеш-накопичувачі успішно використовуються протягом багатьох років, але й досі існує багато організацій, особливо поміж малих та середніх підприємств, які вагаються в їх застосуванні. Значною мірою ці коливання базуються на неправильних уявленнях про високу вартість та складність розгортання.

Дослідження компанії Aberdeen Group доводить, що ці сумніви ґрунтуються лише на міфах. Насправді компанії, які використовують флеш-пам’ять, спостерігають скорочення витрат, легкість управління та гнучкість своїх ІТ-інфраструктур.

Ознайомимося з основними міфами, яким довіряти не варто.

Надзвичайно великі витрати

Деякі компанії побоюються, що «переміщення» ресурсів на флеш потребує багато попередніх інвестицій, а їхня рентабельність буде дуже повільна і незначна. Але дослідження Aberdeen Group показують, що цей страх є невиправданим, оскільки ті підприємства, які розгортають флеш-накопичувачі, насправді зменшують свої загальні витрати на сторедж щонайменше втричі.

Надто складний процес розгортання

Є занепокоєння, що перехід на флеш-накопичувачі спричинить порушення у сховищі, що в свою чергу призведе до складних процесів налаштування.

Насправді міграцію на SSD можна зробити легко і з мінімальною складністю. Організації, які перейшли на SSD, знижують складність процесів керування сховищем щонайменше на 22 %.

Програми не потребують такої продуктивності накопичувачів

Багато організацій вважають, що флеш призначений лише для підприємств з високими обчислювальними потребами, і це не потрібно для більшості компаній. Але дослідження Aberdeen показує, що SSD є ключовим елементом для забезпечення готовності ІТ-інфраструктури охопити інші технології та тенденції, такі як гібридні ІТ.

Ми не маємо проблем із продуктивністю взагалі

Цікавим є той факт, що коли Aberdeen Group спитала у підприємств про переваги, які вони отримали від флеш-накопичувача, то продуктивність взагалі не була озвучена. Натомість найголовнішим чинником, що переконав підприємства перейти до SSD, стало скорочення витрат на збері­гання даних. Також одними з ключових переваг було названо: поліпшення аварійного відновлення, зменшення часу простою та швидкий доступ до даних.

SSD — не основа для розвитку нашого бізнесу

Невелика частка новітніх технологій має можливість функціонувати самостійно, і часто-густо впровадження ключових технологій залежить від підтримки інших програм або технологій. Дослідження показало, що флеш-накопичувачі — саме така технологія, з якою компанії ефективніше застосовують гібридні ІТ-інфраструктури, хмарне обчислення, аналітику, віртуалізацію та технології, розроблені програмним забезпеченням, що у свою чергу сприяє підвищенню оперативності та поліпшенню бізнес-результатів.

Чотири міфи про приватні хмари

Розтрощить руйнівною силою фактів міфи про сприйняття хмарних рішень раз і назавжди. Відтепер з HPE відкриваються нові бізнес-можливості завдяки приватним хмарам.

Міф

Факт

Впровадження хмарного рішення триває довго

Фактично, розгортання віртуальної машини в приватній хмарі займає щонайбільше хвилину. Ви навіть не встигнете випити каву чи відповісти на лист, як віртуальна машина буде розгорнута за допомогою HPE Hyper Converged.

Обслуговування приватної хмари досить складне

На оновлення інфраструктури буде достатньо лише трьох кліків – це реально просто.

Приватна хмара набагато дорожча

Витрати на хмару щонайменше на 60 % менші за серверну ІТ-інфраструктуру. Розгортання хмарного рішення не може бути коштовним. HPE ProLiant Easy Connect – рішення під ключ, яке забезпечить безтурботне IT-середовище, за ціною нижче, ніж створення власної хмари.

Приватна хмара вимагає капіталовкладень

Не витрачайте дорогі ресурси на розгортання та управління ІТ-середовищем – зосередьтеся на успіхах свого бізнесу. Із сімейством HPE ProLiant Easy Connect потрібно сплачувати передбачувану щомісячну плату, що надасть більше фінансової гнучкості.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів