Onkyo W800BTB. Навушники, поєднанi повiтрям

Головна Огляди Onkyo W800BTB. Навушники, поєднанi повiтрям
15.02.2018

Досі більшість (крім Apple) традиційних бездротових навушників-вкладишів були не зовсім «бездротовими». Між правим та лівим навушником існувала «пуповина». Нарешті революційний прорив японських розробників явив світу дійсну свободу від дротів у новій моделі Onkyo W800BTB, де досягнута повна незалежність без шкоди якості звуку.

Навушники, що допомагають поєднати приємне з корисним: фізичні вправи з музикою, аудіокнижками, лекціями тощо. Найзручнішими вважають бездротові навушники. І якщо раніше дротові вигравали за якістю звуку, то 2017 року вони рівні за цим параметром.

Яскравим прикладом є Onkyo навушники-вкладиші W800BTB, які дарують повну свободу рухів: у них немає жодних дротів, навіть лівий і правий навушники незалежні один від одного. Це, безумовно, комфортний варіант для занять фізкультурою і спортом: бігом, фітнесом, кроссфітом тощо.

У правий навушник вбудовано мікрофон для гучного зв’язку і кнопку перемикання між музикою та розмовами. А ізольована закрита акустична архітектура відтворює чітке і точне звучання.

З’єднання зі смартфоном, смарт-годинником, MP3-плеєром або планшетом здійснюється через Bluetooth, і весь процес займає близько 2 секунд. Дальність дії — 10 метрів. Достатньо вибрати з переліку пристроїв — і вперед підкорювати нові вершини!

Чіткістю, точністю і достовірністю звуку навушники завдячують 8,6-мм драйверам високої потужності, які забезпечують насичені баси, збалансовані середні частоти і кристально чисті високі ноти для автентичного музичного задоволення у діапазоні від 6 Гц до 22 кГц.

Головною особливістю W800BTB є smart-кейс, який слугує не тільки сховищем для навушників, але й зарядною станцією із вбудованою батареєю і USB-кабелем. Враховуючи, що час автономної роботи «вух» 3 години, то доброю звичкою стане повертати їх до кейсу, щоб зарядити батареї. Повна зарядка займе 1,5 години. Сама база заряджається близько 2 годин. Повного заряду вистачить на п’ять повних зарядок навушників, що відповідає 15 годинам прослуховування музики чи розмов, або 200 годинам у режимі очікування.

СПЕЦИФІКАЦІЇ w800bt:

  • Тип пристрою повністю бездротові Bluetooth-навушники із вбудованим у корпус мікрофоном
  • Діапазон частот від 6 Гц до 22 кГц
  • Опір 16 Ом
  • Чутливість 107 дБ/мВт
  • Час роботи в режимі прослуховування до 3 годин; у режимі очікування до 40 годин
  • Час зарядки 1,5 години, smart-кейсу 2 години
  • Вага 7,5 г; кейс 98 г
  • Розміри (В×Ш×Г): навушники 28×26×28 мм; кейс 85×85×38 мм
  • У комплекті змінні амбушури, 3 пари; база для зарядки; smart-кейс із зарядним пристроєм

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів