PowerVision PowerEgg. Нова ера дронiв уже настала

Головна Огляди PowerVision PowerEgg. Нова ера дронiв уже настала
24.04.2018

PowerVision PowerEgg — революційний квадрокоптер. Щоб розробити його унікальну конструкцію та домогтися максимальної стабілізації й ефективності під час польоту, компанія витратила понад два роки.

PowerEgg — тандем інженерної думки та витвору мистецтва. Квадрокоптер у зібраному вигляді нагадує яйце або м’яч для американського футболу. Це не дизайнерська примха, а продумана конструкція задля зручного транспортування, більшої стабілізації та супротиву поривам вітру.

Завдяки камері з роздільною здатністю 4К UHD і сенсору 1/2,3" CMOS, дрон знімає відео або робить світлини вражаючої якості. А вмонтована високоякісна оптика з FOV 95° 15 мм F2,8 G запобігає геометричним спотворенням і появі хроматичної аберації. Запис відбувається на змінну швидкісну картку пам’яті 10-го класу microSD або UHS-1. Сама камера розташована на підвісці з триосьовою стабілізацією та спроможна обертатися на 360°.

PowerEgg має автоматичні шасі, які прибираються після зльоту та автоматично випускаються під час посадки. Таке рішення не тільки додає компактності при транспортуванні, але й разом з поворотною камерою під час польоту дозволяє знімати панорамне відео, не хвилюючись, що в кадр попадуть шасі.

Інтелектуальний акумулятор підтримує політ протягом 23 хвилин, а легкість та швидкість заміни акумулятора продовжить політ завдяки запасним батарейкам.

Унікальним набуттям став додатковий пульт дистанційного керування жестами — Maestro. Відтепер професійним дроном може управляти навіть дитина. За допомогою пульта жестів автоматично активуються: безпечна дистанція (дрон не підлетить до пілота ближче ніж на 10 м), максимальна стабілізація і плавність руху.

Що у комплекті?

Квадрокоптер PowerEgg готовий до польоту та зйомок вже з коробки, все необхідне постачається у комплекті:

  • чохол з тканини для дрона;
  • кабелі синхронізації;
  • картка пам’яті (SD);
  • інструкція користувача українською та іншими мовами.
  • інтелектуальний акумулятор на 6400 мА*год
  • зарядний пристрій
  • традиційний пульт дистанційного керування
  • док-станція з підсвіткою
  • трансмітер
  • інтелектуальний пульт керування жестами Maestro
  • захисний кейс для усього комплекту
  • захисний кейс для аксесуарів

Технічні можливості

Як і більшість дронів, PowerEgg має чотири лопаті, але у нього вони ще й складаються. На лопатях розміщено надпотужні двигуни та складні гвинти, які розправляються під час старту. Двигуни розташовані під пропелером, що захищає від потрапляння усіляких часточок у двигун під час польоту.

За допомогою ультразвукових та оптичних датчиків PoweEgg чудово орієнтується у приміщенні.

Керування дроном можливо на відстані 5 км (за відсутності перешкод відстань для регіону FCC), а максимально апаратно можлива висота польоту становить 4000 м над рівнем моря. Максимальна швидкість польоту у професійному режимі — 46,8 км/год.

Дивовижний додаток Vision+ та його вражаючий функціонал

Керування дроном відбувається за допомогою безкоштовного додатку Vision+, який підтримує як iOs, так і Android. Додаток має максимально інтуїтивний інтерфейс, постійно моніторить стан PowerEgg і відправляє користувачеві допоміжні повідомлення. Керувати дроном зможе навіть новачок.

Кожен новий власник PowerEgg при стартовому вмиканні має створити аккаунт та активувати свій квадрокоптер у додатку. Це захистить дрон від можливого стороннього втручання у програмне забезпечення.

Перед кожним запуском додаток пропонує користувачеві переглянути відеопосібник з використання, основними функціями польоту та безпекою. Це так званий режим «новачка», його надалі можна відмінити у налаштуваннях, або він сам вимкнеться після того, як користувач «налітає» 60 хвилин.

Перед кожним новим запуском, додаток проводить моніторинг усіх вузлів, сенсорів та довкілля, щоб підготувати відповідний звіт, що унеможливить помилку пілота під час зльоту.

Функціонал додатку вражає своїми налаштуваннями та допоміжними функціями.

  • Можливість налаштувати параметри камери (ISO, EV, баланс білого, metering mode), налаштувати зображення (фільтри, контрастність, параметри затвору);
  • WayPoints — режим польоту, при якому пілот задає точки на мапі, а PowerEgg вираховує маршрут у заданій послідовності та автоматично робить обліт встановлених координат;
  • Flight mode — включає у себе три автоматичні режими:
    • Orbit — квадрокоптер облітає об’єкт по заданому радіусу орбіти;
    • Selfie — при активації цього режиму PowerEgg миттєво вираховує координати пілота, відстроює своє розташування стосовно користувача, направляє на нього камери і зависає для зйомки селфі;
    • Follow Me — «слідуй за мною», дрон зі збереженням дистанції та висоти пересувається за користувачем;
  • Return point — хоча при кожному зльоті PowerEgg автоматично оновлює координати місця зльоту, користувачеві доступні різні варіанти налаштування функції «повернення додому»: повернення у задану точку, до поточного знаходження пілота або поточне розташування дрона;
  • Save Zone — ця функція задає на мапі периметр, за який під час польоту не зможе вилетіти PowerEgg.

Також у додатку доступні: налаштування самого коптера (калібрування, обмеження по висоті польоту та задання мінімального порогу заряду акумулятора для автоматичного повернення); налаштування пульта дистанційного керування, каналу трансмітера та біт-рейду трансляції відео; моніторинг стану акумулятора; налаштування підвісного стабілізатора камери тощо.

Всі ці можливості та унікальні функції розширюють сферу використання PowerEgg. Для професійної зйомки та завдань доступні нові можливості, а для досугу та розваг керування спрощене до максимального рівня.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів