Новий сервер HPE Superdome Flex: надійність, доступність, масштабування

Головна Огляди Новий сервер HPE Superdome Flex: надійність, доступність, масштабування
03.05.2018

Насилу встигаєте за постійно зростаючими вимогами важливих процесів ІТ-середовища?

Платформа для критично важливих завдань HPE Superdome Flex досить гнучка і потужна, щоб впоратися з обробкою величезних і зростаючих обсягів даних на середньому і великому підприємствах, з підтримкою обчислень у пам’яті та неперевершеними можливостями масштабування для аналізу даних майже в режимі реального часу.

HPE Superdome Flex — новий сервер у максимальній конфігурації може бути оснащений 32(!) процесорами і 48 ТБ пам’яті, має найпотужнішу підсистему введення-виведення із гарантованими показниками RAS(надійність, доступність і масштабованість). Завдяки цьому він успішно впорається із широким діапазоном критичних бізнес-навантажень, забезпечуючи високу доступність і масштабованість при надзвичайно низьких початкових затратах.

Клієнти можуть розширювати систему за необхідністю завдяки гнучким можливостям вертикального або горизонтального масштабування.

Сервер HPE Superdome Flex відрізняється чудовим показником RAS та комплексними засобами безпеки, що гарантує надійний захист критично важливих робочих навантажень.

Можливості пам’яті, що вражають

Перетворіть дані в цінну інформацію в безпрецедентному масштабі і в режимі реального часу. Підтримка виконуваних у пам’яті обчислень і неперевершений обсяг пам’яті від 768 ГБ до 48 ТБ на одній платформі. Отримайте обчислювальну потужність, необхідну для найвимогливіших робочих навантажень, що виконуються у пам’яті. Це стало можливим завдяки неймовірній продуктивності, що масштабується, наднизьким затримкам і високій пропускній здатності.

Вимоги обчислень у пам’яті, що зростають

Сервер HPE Superdome Flex відрізняється унікальною модульною конструкцією, яка забезпечує гнучке і безпроблемне масштабування від 4 до 32 сокетів з кроком у чотири сокети.

Розширюйте систему в міру зростання вимог бізнесу завдяки платформі з 60-кратним запасом для зростання. Вартість економічної початкової системи для критично важливих робочих навантажень на чотирьох сокетах на 45% нижча за попередні покоління. Вертикальне чи горизонтальне масштабування забезпечується модульними будівельними блоками, що містять по чотири сокети. Передбачено налаштування кожного блоку відповідно до вимог робочих навантажень.

Гарантування безпеки критично важливих робочих навантажень

Сервер HPE Superdome Flex відповідає галузевим стандартам і забезпечує найвищий рівень безперебійної роботи з гарантованими показниками RAS.

Зменшення кількості людських похибок за допомогою кращого у своєму класі інтелектуального механізму аналізу помилок, який прогнозує несправності устаткування та ініціює самовідновлення без допомоги оператора.

 

За додатковою консультацією, будь ласка, звертайтеся до групи технічних експертів — SERVER@ERC.UA

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів