Sony RX0. Креативні фото та відео завжди і всюди

Головна Огляди Sony RX0. Креативні фото та відео завжди і всюди
04.06.2018

Коли в подорожі чи повсякденному житті немає місця для великих камер, а екшн-камери буде недостатньо, щоб розкрити всі задумані ідеї, вдалим вибором стане нова компактна водо- й ударостійка цифрова камера Sony RX0.

Хоч зовні ця мініатюрна новинка і вирізняється серед усіх моделей серії RX, вона продовжує традиції преміум-лінійки й одержала високотехнологічну начинку та особливо міцний дюралюмінієвий корпус.

Висока якість навіть за суворих умов

Завдяки захисту IPX8 знімати під водою на глибині до 10 м можна навіть без аквабоксу, камера не боїться падінь з висоти до 2 м і витримає навантаження до 200 кілограм-сил.

Можна робити високоякісні фото навіть у нещадних умовах, а якість забезпечить оптика ZEISS з діафрагмою F/4,0, процесор обробки зображення BIONZ X і CMOS-сенсор Exmor RS. Цей багатошаровий сенсор поєднаний з чіпом пам’яті DRAM і швидко обробляє дані, що помітно під час зйомки відео з уповільненням до 1 000 кадрів у секунду.

Антидісторсіонний затвор зі швидкістю 1/32000 с забезпечує зйомку об’єктів, що рухаються, без спотворень, а зі швидкісною серійною зйомкою з частотою до 16 кадрів у секунду можна отримати зображення неймовірних динамічних сцен.

Професіонали будуть задоволені

Для професійних результатів відео­зйомки камера підтримує налаштування S-Log2. Цей профіль розширює динамічний діапазон запису та підлаштовує хромогенні ефекти. Також підтримуються формати для досвідчених операторів — XAVC S і AVCHD.

Переглядати відзнятий матеріал можна на вбудованому 1,5-дюймовому дисплеї або підключити камеру до зовнішнього рекордера через HDMI для запису та відтворення відео у форматі 4K без стиснення.

Бездротове керування кількома камерами

Зйомка з кількох ракурсів з RX0 — легко. Мініатюрні розміри дають змогу використовувати відразу кілька камер і без проблем вирівнювати їхню оптичну вісь. Функція перевороту зображення знадобиться, якщо камеру необхідно встановити зворотним боком.

Бездротове керування кількома камерами одночасно забезпечує мобільний додаток PlayMemories Mobile. Він працює через Wi-Fi та Bluetooth. Одночасно можна знімати з п’ятьма Sony RX0. Дистанційно керувати камерою можна і за допомогою ПК через USB-підключення. Для цього знадобиться ПЗ Remote Camera Control.

Великий вибір додаткових аксесуарів

Розширити і без того гідний функціонал можна великою кількістю фірмових аксесуарів. Це додаткові кейси, спалахи, захист для об’єктива, кріплення тощо.

Sony RX0 — чудовий інструмент для реалізації творчих ідей у мінімалістичному корпусі та з передовими технологіями для зйомки захопливого контенту у форматі 4K.

СПЕЦИФІКАЦІЇ:

  • Модель Sony DSC-RX0
  • Матриця CMOS-матриця Exmor RS (13,2 × 8,8 мм)
  • Ефективних пікселів 15,3 Мп
  • Всього пікселів 21 Мп
  • Акумуляторна батарея NP-BJ1
  • Дисплей 1,5", 230 × 400
  • Запис відео 4K
  • Вага 110 г з акумулятором і картою пам’яті
  • Світлочутливість 125-12800 ISO
  • Інтерфейси microUSB, microHDMI, Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.1

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів