Повний кадр професійного рівня Sony α7R II

Головна Огляди Повний кадр професійного рівня Sony α7R II
04.06.2018

Понад чотири роки тому Sony створила перші у світі повнокадрові бездзеркальні камери: A7 на 24 Мп і A7R на 36 Мп. Десь за півтора року фотографи оцінили α7R II. Нарешті настав час для оновленої поліпшеної версії α7R III.

Висока потужність, точність і необмежений потенціал, якість нового рівня і ще реалістичніше відео — все це в міцному, компактному корпусі нової бездзеркальної камери Sony α7R III.

Передачу найменших деталей забезпечує повнокадрова CMOS-матриця Exmor R з роздільною здатністю 42,4 Мп і високошвидкісний процесор BIONZ X, а також широкий діапазон ISO 100-32000.

Спіймати будь-який динамічний об’єкт тепер дуже просто — швидкість серійної зйомки до 10 кадрів у секунду. І це в тихому режимі з автофокусом та експозицією.

Eye AF — спеціальний вражаючий режим для зйомки портретів, який виявляє найближче око моделі і фокусується тільки на ньому. Режим задовільнить професійних портретистів — відмінно функціонує, з легкістю справляється з будь-яким суб’єктом, навіть коли зйомка відбувається швидкими об’єктивами поза центром.

Однак більшість користувачів вподобає режим Flexible Spot, коли треба встановлювати точку фокусування за допомогою сенсорного екрану чи джойстика. На екрані камера виділяє область автофокусування помаранчевими мітками. У випадку джойстика — сірими лініями.

Камера підтримує систему 4D FOCUS. Матриця аналізує час, необхідний об’єкту для руху, і встигає якісно сфокусуватися, що забезпечує максимально чіткі знімки навіть за яскравості EV-3. Усього 399 точок фазового і 425 точок контрастного автофокусування.

У Sony α7R III інтегрована п’ятиосьова оптична стабілізація — можна вільно пересуватися під час зйомки і не турбуватися про те, що зображення буде розмитим через тремтіння камери. Камера знімає 4K-відео з приголомшливою деталізацією. Також підтримується режим HDR та передискретизація зображення у формат 5K.

Кольоровий профіль S-Log3 забезпечує 14 ступенів динамічного діапазону і кращу градацію тіней до півтонів.

Для роботи в найнезвичніших місцях і збереження високого рівня продуктивності камера отримала міцний корпус з магнієвого сплаву, герметизовані від пилу та вологи елементи керування, а також посилений байонет для використання важких об’єктивів.

Камера оснащена двома слотами для карт-пам’яті з підтримкою UHS-II. Користувач отримує повну свободу дій: знятий контент можна записувати на дві карти одночасно або послідовно, а також копіювати дані між картами.

У Sony α7R III використовується високоточний електронний видошукач Quad-VGA OLED Tru-Finder. Ключові переваги — відмінна видимість при недостатньому освітленні та можливість автофокусування при масштабуванні зображення на сенсорному дисплеї. Тридюймовий екран отримав рухливий механізм для зручнішої побудови кадру.

Наявність USB Type-C забезпечує швидший і злагоджений процес синхронізації з додатковим обладнанням або ПК.

Sony α7R III — системна камера зі змінними об’єктивами, яка не залишить байдужими професійних фотографів та операторів.

СПЕЦИФІКАЦІЇ:

  • Модель Sony α7R III (ILCE7RM3B.CEC)
  • CMOS-матриця Exmor R35 мм (35,9 × 24,0 мм)
  • Ефективних пікселів 42,4 Мп
  • Усього пікселів 43,6 Мп
  • Акумуляторна батарея NP-FZ100
  • Дисплей 3.0", 1440 тис. пікселів
  • Запис відео 4K
  • Вага 657 г з акумулятором і картою пам’яті
  • ISO 100-32000
  • Інтерфейси microUSB, USB Type-C, micro HDMI, 2 × 3,5 мм, Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.1, NFC

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів