Флеш-масиви HPE Nimble Storage All Flash

Головна Огляди Флеш-масиви HPE Nimble Storage All Flash
22.06.2018

На початку березня 2017 року Hewlett Packard Enterprise оголосила про намір придбати незалежного виробника гібридних та флеш-масивів Nimble. 17 квітня було завершено всі необхідні процедури, і тепер ця компанія на 100 % належить Hewlett Packard Enterprise. Масиви Nimble Storage вже займають свою нішу між конфігураціями MSA і 3PAR.

Високоефективні флеш-масиви HPE Nimble поєднують у собі архітектуру, оптимізовану для флеш-накопичувачів, і прогнозовану аналітику HPE InfoSight для швидкого та надійного доступу до даних і їх гарантованої доступності на рівні 99,9999 %.

Флеш-масиви дуже прості в розгортанні й експлуатації, підтримують хмарні технології.

Надможливості

  • Прогнозована аналітика HPE InfoSight. Автоматичне прогнозування та усунення 86 % збоїв, перш ніж стане відомо про виникнення несправності. Все це (і не тільки) можливо завдяки прогнозованій аналітиці HPE InfoSight.
  • Просте планування, яке реалізується за допомогою прогнозування вимог до ємності, продуктивності та пропускної здатності.
  • Інтелектуальніша та надійніша інфраструктура завдяки аналізу вже встановленого обладнання.

Простота розгортання. Простота конфігурації. Простота керування

Плануйте розгортання флеш-масивів будь-де: локально чи в загальнодоступній хмарі за допомогою стандартного набору послуг з обробки даних для сімейства HPE Nimble Storage.

Безперешкодне перенесення даних між флеш-системами зберігання даних, гібридними системами та мультихмарним сховищем. Глибока інтеграція з VMware, контейнерами і Veeam. Швидкість і надійність.

Масштабування

  • Незалежне нарощування продуктивності та ємності без порушення роботи.
  • Масштабування до чотирьох масивів, керованих як єдина система з розподіленням даних проміж масивів для нарощування продуктивності та об’єму.
  • Скорочення обсягів даних у п’ять і більше разів на основі дедублікації.
  • Скорочення вартості резервного копіювання й аварійного відновлення при використанні флеш-масивів другого рівня збереження щонайменше втричі!
  • Скорочення обсягів даних, моментальні знімки і масиви RAID — без шкоди для продуктивності.

Час реагування менше ніж одна мілісекунда для корпоративних робочих навантажень, чутливих до продуктивності.

Абсолютна відмовостійкість. Гарантована доступність — 99,9999 %

У масиві використовується один тип RAID-групі, що забезпечує безперервну роботу системи збереження даних, навіть при одночасному виході з ладу трьох накопичувачів, а також надається додатковий захист завдяки контролю парності всередині накопичувача.

Шифрування, що враховує особливості кожної програми та сертифіковане за стандартом FIPS, забезпечує захист даних під час їх передачі. Вбудовано надійне знищення даних.

Вбудовано моментальні знімки та реплікацію з урахуванням використовуваних додатків. Інтеграція з найкращим програмним забезпеченням для резервного копіювання.

У разі додаткових запитань звертайтеся до групи технічних експертів — server@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів