Шеф-кухарі найкращих ресторанів використовують пару, щоб отримати кулінарний шедевр зі звичайних продуктів. Причому це необов’язково 100 % пара, як у пароварці, а поєднання пари і жару з різними рівнями вологості та температури. Додавання пари прискорює процес приготування, зберігає природну соковитість продуктів і може зробити абсолютно приголомшливу скоринку. Тепер можна готувати вдома як професіонал в духовці з парою Electrolux.
Соковитість |
Завдяки використанню пари в процесі приготування можна зберегти м’якість і соковитість м’яса, при цьому його не потрібно постійно поливати жиром. |
Хрустка скоринка |
Поєднання пари і гарячого повітря забезпечать апетитну хрустку скоринку. |
Чудовий смак кожного разу |
Духові шафи Electrolux можуть забезпечити різні поєднання температури та концентрації пари для отримання ідеального смаку і текстури. |
Чудовий колір |
Перші враження – найважливіші. Приготування м’яса на парі з використанням гарячого повітря гарантує повну відповідність смаковим уподобанням – неважливо якому м’ясу віддаєте перевагу: з кров’ю або просмаженому. |
Соковитість і м’якість |
Комбінація пари і гарячого повітря збереже м’ясо ніжним і соковитим. |
Збереження оригінальної текстури |
Приготування з використанням пари зберігає оригінальну текстуру продуктів. |
Волога пара |
Корисні страви швидко і смачно. Цей режим забезпечує 100-відсоткову пару, як у пароварці, але готує ще краще, оскільки можна регулювати температуру готування. |
Гаряча пара |
Хрустка золотава скоринка зовні та ніжна м’якоть всередині завдяки конвекційному нагріву, високій температурі та додаванню пари. Все, що необхідно для запікання м’яса, риби, птиці, хліба і всієї випічки, а також запіканок. |
Інтенсивна пара |
Для делікатного тушкування вишуканих страв, таких як: терріни, паштети, печеня, страви в горщиках. Температура нижча, ніж у режимі «Гаряча пара», а вологість вища. Таким чином, досягаються необхідні умови для тушкування і томління. |
Готуйте на солі з Гімалаїв (E2SLT) |
Соляний блок Electrolux – стильне і корисне для здоров’я рішення для приготування і подачі продуктів. Блок з рожевої кам’яної солі, видобутої в Гімалаях, здатний витримувати високі та низькі температури. Використовуйте на варильній поверхні, грилі, в духовці або як охолоджену сервірувальну тарілку. З соляним блоком страви вразять приголомшливим смаком. |
СПЕЦИФІКАЦІЇ: