Боги повертаються! God Of War

Головна Огляди Боги повертаються! God Of War
21.09.2018

У здобутку виробництва Sony Interactive Entertainment є як ексклюзивні ігри, які вже стали хітами, так і новинки, що отримують високі оцінки критиків і схвальні відгуки аудиторії.

Одна з останніх новинок — пригодницький екшен — God Of War заслуговує на особливу увагу. Її назва перегукується з першою грою, але вона не є перезавантаженням. Гра продовжує сюжет God Of War III, історія частково про Кратоса, який намагається (однак йому це не вдається) уникнути свого минулого. Він залишив стародавню Грецію, щоб розпочати нове життя на землях норвезьких богів. Кратос замість втрачених у минулій частині клинків тепер озброєний чарівною крижаною сокирою та має бороду. А ще у нього з’явився син-напарник Атрей.

Сокира може засмутити любителів хардкорної серії, але не треба хвилюватися. Кратос залишається Кратосом, а його нова іграшка — неймовірна. Через невеликий радіус дії сокири відтепер доведеться битися з ворогами на близькій відстані, або скористатися сокирою, як бумерангом.

Ще одна зміна — нова камера, що ніколи не спричиняє проблем і не застряє. Наразі вона постійно знаходиться позаду грека, що допомагає ще більше поринути у гру. Гра має неймовірний вигляд навіть на стандартній PS4. Графіка ані трохи не страждає, незалежно від того, відбувається бій у самому серці гори, веслування човном по спокійному озеру чи боротьба із жахливим ворогом у землях мертвих. Як бонус — є індикатори, що показують, де знаходяться вороги і чи збираються вони атакувати. Крім того, камеру можна обертати.

Тривалість гри ймовірно, відрізнятиметься у кожного гравця. Ігноруючи усі додаткові завдання й обираючи найлегшу складність, головну історію можна закінчити за 15-18 годин. Вибір вищої складності додасть ще кілька годин, а ретельне вивчення світу підкориться за 50-60 годин.

Завершуючи сюжетні завдання, гравець отримує подарунок у вигляді ХР та грошову винагороду, щоб витратити її на оволодіння новими навичками та придбання нових речей. І не слід забувати про такий аспект: якщо не оновлювати зброї та обладунків, згодом вороги можуть перемагати.

На перший погляд може здатися, що це не God Of War, яку всі знають і люблять. Насправді так і є. Ця гра не тільки більша, але й краща. Ще одна з найважливіших змін – це некласичний платформер, звичний для всіх з минулих частин. Тут є багато головоломок, але немає нічого, що перешкоджатиме грі.Бойова система знайома, але вишуканіша. Проте треба розумно використовувати механіки «ухилятися», «блокувати» і «парирувати» — це стає важливішим з кожною новою місією. Світ God Of War добре деталізований і різноманітний. Незважаючи на розміри, гра завантажується, як зазвичай, але це хитро маскується. Повільно піднімається ліфт з розповіддю батька сину, магічний шлях між світами — все це робить цей світ безшовним і майстерно інтегрується у досвід гри.

Механіка того, що потрібно постійно повертатися до місць, де гравець вже був, поки він не набуде потрібних навичок — не нова, але God Of War дуже вдало розбиває жанрове кліше, тому це можна пробачити. Боги повертаються!

На перший погляд може здатися, що це не God Of War, яку всі знають і люблять. Насправді так і є. Ця гра не тільки більша, але й краща.

Очікуйте на надходження дисків з іграми для PS4!

Нещодавно у портфелі ERC з’явилася найсучасніша ігрова консоль PlayStation 4 і незабаром чекаємо на нові ігри для неї.

Багато людей ставить запитання: навіщо потрібні диски у 2018 році? Власник дисків для PS4 може передати їх другу/подрузі/колезі. А можна домовитися і придбати гру на двох. З електронною версією гри так вчинити не можна. До того ж гра на диску займає менше місця на жорсткому диску консолі.

Товари з публікації
код товару: 9385172
немає в наявності
 
Тип приставки: стаціонарна; Гра в комплекті: God of War 3; Колір корпусу: чорний;
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів