Переваги співробітництва з ERC та Fujitsu

Головна Огляди Переваги співробітництва з ERC та Fujitsu
24.09.2018

Ринок системної інтеграції знаходиться в стані перманентного прийняття викликів: зростання обсягів даних, економічні кризи і скорочення бюджетів на IT, поява нових агресивних гравців, зміна мейнстрім- технологій і платформ, злиття та поглинання великих виробників тощо. Замовники виставляють нові вимоги – утилізація ресурсів, додавання нових сервісів, часткова міграція в хмару, забезпечення мобільності, і цей список росте. Для реалізації такого пулу завдань системного інтегратора потрібно співробітництво з великою кількістю виробників. Якщо цей виробник – не Fujitsu.

Fujitsu має найповніший IT-портфель

  • Сервери
  • Системи зберігання даних
  • Мережеве обладнання
  • Програмно-апаратні комплекси
  • Графічні робочі станції
  • Персональні комп’ютери
  • Монітори
  • Ноутбуки
  • Планшети
  • Тонкі клієнти
  • Устаткування для роздрібної торгівлі
  • Велика кількість периферії
  • Величезна кількість рішень і сервісів

Fujitsu входить до стратегічних ОЕМ альянсів із провідними SW вендорами: Cloudera, Commvault, Microsoft, Novell, Nutanix, Red Hat, SAP, Veritas, VMware.

20 причин працювати в проектах разом з ERC і Fujitsu

01 Усі продукти Fujitsu знаходяться в одній квоті, керуються одним менеджером проекту, підтримуються одним виробником — одна точка входу.
02 Партнер, який першим починає працювати в проекті у замовника, отримує ексклюзивну підтримку виробника.
03 Стати партнером Fujitsu максимально просто і безкоштовно — онлайн-реєстрація займає 2-3 дні.
04 Fujitsu надає в тендери авторизовані листи на вимогу українською, російською або англійською мовами.
05 Висока якість продукції. Виробничі потужності знаходяться в Німеччині та Японії. Мінімальна кількість сервісних випадків.
06 Проекти високої складності допомагають опрацьовувати висококваліфіковані фахівці Fujitsu.
07 Проводять безкоштовне навчання від виробника для партнерів, за підсумками видаються сертифікати фахівців.
08 Усі продукти Fujitsu супроводжуються детальною технічною документацією, керівництвом користувача і адміністратора, технічними презентаціями, конкурентними порівняннями, дорожніми картами.
09 СЦ ERC — авторизований сервісний центр Fujitsu, партнер матиме єдину точку входу з передпродажної роботи, постачання, післяпродажної та сервісної підтримки протягом усього гарантійного терміну.
10 Партнери, які мають компетенції і технічне оснащення власного СЦ, можуть стати для замовника єдиною точкою входу з постачання і підтримки всього пулу обладнання Fujitsu. Для цього їм потрібно лише стати сервісним партнером Fujitsu із СЦ ERC.
11 ERC організовує авторське навчання з «важких» продуктів для партнера або замовника залежно від потреб — наповнення курсів гнучке.
12 Потужний навчальний центр вендора знаходиться в Німеччині, ERC допоможе організувати для партнерів і замовників Fujitsu онлайн або офлайн-навчання (наприклад, у рамках проекту).
13 ERC має пул демо-обладнання Fujitsu в Києві, яке в рамках проектів надається безкоштовно.
14 Оперативне прийняття рішення щодо підтримки в проектах на ринку і максимально спрощене для партнера — жодних заповнених форм, витягів із реєстру тощо.
15 Підготовка спеціальних цін партнеру — 1 доба.
16 Fujitsu має один з найпотужніших і зручних офлайн-конфігураторів на ринку. Зможемо надати до нього доступ і провести навчання для пресейл-фахівців партнера.
17 Широкі можливості зі спільного маркетингу — повне або часткове фінансування спільних заходів, програм, навчання тощо.
18 Постійно працюють мотиваційні програми для менеджерів із продажів.
19 Безкоштовне надання сертифікатів походження обладнання (підтверджують виробництво в країнах ЄС і Японії — залежно від продукту).
20 Наявність у портфелі Fujitsu унікальних технологій і продуктів як в серверному напрямку (PrimeQuest), так і в обладнанні для організації клієнтських робочих місць (PalmSecure).

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів